INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Gratuluje nowych bet, niech rosna &&. Ja urodziłam w swieta z powodu rzucawki. Dzidzia zdrowa, ja tez, jestesmy szczesliwe i zadowolone, dobrego nowego roku 2016
-
Joanna85 wrote:A tak przy okazji jak tam kolezanki niedawno zaplodnione Kasica i Betty Boop czemu nic nie meldujecie?
Oczywiscie i inne kolezanki tez piszcie co u Was. Potrzeba nam takich pozytywnych informacji ku pokrzepieniu serc
Witajcie, zagladam do Was oczywiscie i trzymam kciuki.
Bartusiowa mama gratuluje,dobrze, ze przynajmniej 2 serduszka sie pojawiły na grudniowej liście
W piątek ide na usg i mam nadzieje usłyszec seruszko fasolinki o co oczywiscie drżę ze strachu-nigdy nie dane mi było dotrwac do tego momentu. Od 3 dni zaczęły mi sie mdłości a tak poza tym czuje sie dobrze
Buziaki dziewczynkiMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Bejatrajs - robienie bety za tydzień jest bezcelowe.. dziwny ten lekarz. Kochana ja radzę jeśli nie myślisz o zmianie to przynajmniej i koniecznie konsultację tego u innego ginka. Bo takiego przypadku jeszcze nie widziałam. ..
Olencja - niedobrze...
A ja jestem z siebie bardzo dumna! Samodzielnie podałam sobie clexane! Wiem że dla niektórych z Was to może śmieszne ale ja panicznie się bałam. I o dziwo nie igły a bólu. Pobieranie krwi to zaden problem a clexane dramat.... tym bardziej że wcześniej robił mi mąż i bolało jak diabli do tego meeega sinior był.
Dziś zrobiłam 1 raz i co? Kompletnie bezboleśnie już się nie boję czy będzie siniak to się okaże. Ale nie wbijalam igły jak w instrukcji (szybko i zdecydowanie) a powoli i delikatnie weszła jak w masło
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Pazyfae wrote:Zuzanna-ja bede nafutrowana chyba wszystkim co mozliwe;) najpierw CLO,potem Pregnyl a po wszystkim dupek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 20:23
Pazyfae lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Olencja - u nas problemem był chyba w ruchliwości. Ilość i jakość znośne, skoro naturalnie kicha i nic nie szło a przy IUI jestem płodna jak norka.. no i problem we mnie związany z utrzymaniem. Moje cykle i owulki w 100% są naturalne i nawet otrivelki nie potrzebowałam. Dlatego u nas iui omija problem i się nam udaje.. teraz tylko trzeba mieć nadzieję, że nie poronie 4ty raz...
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Witam sie po miesiacu przerwy Zaczelam juz stymulacje do kolejnego podejscia, a w piatek mam pierwsze USG.
Macie jakies doswiadczenie z Menopurem? Poprzednio stymulowalam sie Clo 150mg i byl tylko jeden dominujacy pecherzyk, teraz mam Menopur 4 dni po 150mg od 2dc co drugi dzien. Jestem ciekawa czy zadziala na mnie lepiej niz Clo.
Do tego jeszcze moj T od dzisiaj bierze antybiotyki i pewnie nasienie bedzie do d..., no ale teraz juz za pozno zeby zrezygowac
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie testy, bety i ciaze
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Witam sie po miesiacu przerwy Zaczelam juz stymulacje do kolejnego podejscia, a w piatek mam pierwsze USG.
Macie jakies doswiadczenie z Menopurem? Poprzednio stymulowalam sie Clo 150mg i byl tylko jeden dominujacy pecherzyk, teraz mam Menopur 4 dni po 150mg od 2dc co drugi dzien. Jestem ciekawa czy zadziala na mnie lepiej niz Clo.
Do tego jeszcze moj T od dzisiaj bierze antybiotyki i pewnie nasienie bedzie do d..., no ale teraz juz za pozno zeby zrezygowac
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie testy, bety i ciaze
ja bylam przy drugiej iui na menopurze. ale ja mialam menopur 75 w 3 , 5 i 7dc. nie jest to takie straszne dalam rade zrobic sobie zastrzyk pecherzyk urosl mi 1 , ale dosc pokaznych rozmiarow bo w 8dc mial juz 20mm. niestety nie udalo sie, teraz jestem na lameccie i podchodze do 3 iui.
tez mam pierwsze usg w piatek
trzymam kciukiShe Wolf lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest