INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Olencja, przykro mi ze sie nie udalo
She Wolf welcome back
Ja poszlam sobie wieczorkiem na podglad jak pecherzyki rosna. 2 pecherzyki sa nadal 22 i 16 mm, przez 24h przyrost 3 i 1 mm, duzo ale mam nadzieje ze dotrwaja do jutra. Testy owu nadal negatywne. Wizyte mam jutro o 10.30.She Wolf lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za mile slowa :*
Olencja przykro mi,wiem co czujesz,bedziesz jeszcze raz podchodzic?
She fajnie Cie tu widziec trzymam kciuki.
Wczoraj zaczelam stymulacje do trzeciej i ostatniej iui, tym razem bez przerwy pomiedzy. Jesli kolejny raz nie wyjdzie to robie przerwe na przemyslenie czy chce invitro czy koniec staran.She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:oglaszam biel vizira na patyku
Ehh no to od nowa się staramy.
Ja nie sikam na patyk, bo już plamię i tempka nisko. Szkoda testu marnować.
Nie wiem czy podejdę do IUI w styczniu, bo akurat wypada tak, że mam kocioł w pracy i ciężko będzie się "zwolnić". -
Olencj przykro mi
moze spróbuj jednak innego lekarza .. ja sie przekonałam o tym ze nie raz warto zmienic chodzilismy do poradni leczenia niepłodnosci małzenskiej przez 9 miesiecy , obserwacje, badania , monitoring cyklu ..niestety teraz załuje ze od rzu nie poszlismy do kliniki w ciagu miesiaca mielibysmy diagnoze a tu kłamali nam w zywe oczy ze uda sie naturalnie ..taaa..bez plemników
jeszze klamali nam w zywe oczy ze wyniki nasienia nie sa tragiczneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 10:57
-
ehhh cholerna kasa
my tez ledwwo ciopiemy i jak teraz sie nie uda to nastepne podejscie za jakies 2-3 miesiace a jak to si enie powiedzie .. to z pól roku zeby odłozyc na iVF -
Dziewczyny - warto zmieniać lekarzy! Choćby nawet tylko po to aby się utwierdzic w jakimś przekonaniu. Co lekarz to inna opinia. U mnie np sytuacja była taka, że na wyniki mojego męża mój gin powiedział że jest tak se co było zgodne z prawdą. Niestety na mój progesteron 7-9ng w 7dpo stwierdził że jest ok. Po ponad roku wyniki męża nagle uznał za ok. No więc oni sami do końca nie wiedzą co jest problemem. W okresie starań i poronien odwiedziłam łącznie 5ciu ginekologów i tylko jedna od razu wprowadziła luteine i clexane - jak to powiedziała zapobiegawczo bo zaszkodzić nie zaszkodzi. Inni oznajmiali że nie ma podstaw do podawania.
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Dziewczyny powiedzcie mi jakie obecnie badania trzeba wykonywac przed iui? I czy ktoras decydowala sie na inseminacje nasieniem dawcy?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Pysia, no to ladnie zareagowalas na Menopur Az sie boje co zobacze w piatek w 9dc, skoro u Ciebie w 8 dniu pecherzyk byl tak duzy
Zastrzyki na szczescie robi mi moj T, lub kumpela, bo mam je przyjmowac domiesniowo. Gdyby bylo podskornie, to dalabym rade, ale jak widze jak gleboko ta igla ma wejsc w miesien, to mi sie slabo robi
Trzymam kciuki za nas obie w piatek
Cosma :*
Przykro mi ze sie nie udalo Ale trzymam kciuki za ten miesiac &&&
Mirabelka, to moj pierwszy cykl na Menopurze, wiec nie mam pojecia jak zareaguje. Monit w piatek, a kolejny ewentualnie w poniedzialek. Chyba ze cos mnie podkusi i zrobie kolejny w weekend prywatnie, ale to juz zalezy od tego co zobacze w piatek
Olencja mi robili badania LH, FSH i Estradiolu w 8dc i w 10dc a IUI mialam w 13dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 17:33
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty