INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekawa87 wrote:dziewczyny czy jak podawano wam nasienie podczas IUI to mieliście jakiś wydruk jakie są parametry czy tylko gin wam mówił?
pewnie zapytam na nastpenj wizycie -
olencja wrote:u mnie nie mowili, w sumie nie wiem po co mieliby to robic:) skoro podali nasienie to znaczy ze bylo akuratne do iui:)
A powiedz mi oprocz tych badań:
Anty-Hiv-1,2
Anty-HCV-Ab
HBsAg, anty-HBc
VDRL
CMV IgM
Toxoplazmoza IgG, IgM
Przeciwciała różyczki IgG, IgM
Cytologia
Chlamydia, Ureoplazma, Mycoplazma
Badanie czystosci pochwy
Robiłyście jeszcze jakies badania hormonów?
-
Ciekawa87 nam też nie powiedzieli nic o nasieniu.Wychodzę z założenia, że gdyby było coś nie tak to by nie zrobili IUI. Nawet w umowie jest,że mogą odstąpić od zabiegu jeśli nasienia jest zbyt mało lub nieodpowiedniej jakości...
Ja czystość pochwy robiłam przed okresem-to chyba nie ma znaczenia,bo lekarz by coś mówił. -
Przed okresem robiłam, by mieć wyniki po okresie. Z resztą jak masz mieć stymulowany cykl to lepiej wiedzieć czy jest wszystko ok i po @ zacząć stymulację niż stymulować się niepotrzebnie jakby wynik czystości nie był prawidłowy.
Hormonów nie robiłam do tego żadnych. Oczywiście wcześniej na poprzednich wizytach były hormony by sprawdzić czy wszystko jest ok.M&M -
Martoszka wrote:Przed okresem robiłam, by mieć wyniki po okresie. Z resztą jak masz mieć stymulowany cykl to lepiej wiedzieć czy jest wszystko ok i po @ zacząć stymulację niż stymulować się niepotrzebnie jakby wynik czystości nie był prawidłowy.
Hormonów nie robiłam do tego żadnych. Oczywiście wcześniej na poprzednich wizytach były hormony by sprawdzić czy wszystko jest ok.