INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mdłości, mdłości i... mdłości. Za mną dwa dni panicznego strachu, ale już lepiej :)W nocy sny o badaniu usg albo samego dziecka.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Kasia a czemu strach??
Paola Rutelka jak u Was? Paola Ty miałaś 2 dni plemienia czy krwawienie?? Pytam pod kątem miesiaczki w ciazy..czy możliwe krwawienie? Ostatnio w pracy jedna pani mówiła ze 2 cyklu e miała normalne krwawienie a byla juz w ciazy
Nie chodzi o mnie:-) mi juz dawno moglyscie wpisać smutna buzie. W ciagu kilku dni okaze się czy iui bedzie w tym cyklu. Czy dr nie na urlopie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 11:25
-
Strach o dziecko tak po prostu, hormony szaleją. Zaczynam 11 tydzień i odliczam do 12. Moja mama ze mną w ciąży miała okres do 4 miesiąca, dopiero wtedy się dowiedziała o ciąży.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
KasicaLisica wrote:Strach o dziecko tak po prostu, hormony szaleją. Zaczynam 11 tydzień i odliczam do 12. Moja mama ze mną w ciąży miała okres do 4 miesiąca, dopiero wtedy się dowiedziała o ciąży.
-
Normalny okres. Nie domyślała się, że może być w ciąży. Nie chciała nawet wierzyć lekarzowi Bobo wyczekane, człowiek się boi od początku.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
KasicaLisica wrote:Normalny okres. Nie domyślała się, że może być w ciąży. Nie chciała nawet wierzyć lekarzowi Bobo wyczekane, człowiek się boi od początku.
Nie martw się naprawdę. Zmartwieniem nic nie zmienisz. A nie masz powodów do niepokoju. -
Lunk_a wrote:Paola Rutelka jak u Was? Paola Ty miałaś 2 dni plemienia czy krwawienie?? Pytam pod kątem miesiaczki w ciazy..czy możliwe krwawienie? Ostatnio w pracy jedna pani mówiła ze 2 cyklu e miała normalne krwawienie a byla juz w ciazy
Nie chodzi o mnie:-) mi juz dawno moglyscie wpisać smutna buzie. W ciagu kilku dni okaze się czy iui bedzie w tym cyklu. Czy dr nie na urlopie.
Nic nie piszę, bo staram się unikać forum i neta ogólnie, bo za bardzo kombinuje schizuje świruje i takie tam. Poza tym jarałam się tutaj jak nie wiem a różnie może być. Siedzę sobie od piątku na L4 w domu na razie mam do 16 lutego, wtedy mam wizytę i tak na prawdę dowiem się na czym stoję. Plamienia ustąpiły od wczoraj jest czysto, właściwie resztki w czwartek były, jedynie sporo kremowego śluzu ale to normalne.
To nie było krwawienie, tylko plamienie beżowo, brązowe, bez żywej krwi i tym podobne, ale fakt było w okresie okołomiesiączkowym.
Progesteron leży i kwiczy i spada tak jak było w poniedziałek koło 10 tak wczoraj prawie 6:/ wiem ze prog wydziela sie falowo ale to nie jest normalny poziom. Na usg wczoraj oczywiście nic nie było widać jeśli chodzi o pęcherzyk, wiec zdecydowanie za wcześnie, samo endometrium ładne 15mm grubości, w jamie macicy kropelka krwi i stąd mogło być plamienie, wg doktora albo sie ewakuuje albo wchłonie. Szyjka macicy prawidłowej długości odpowienio wysoko, śluz przy szyjce prawidłowy. I teraz HIT dwie duże torbiele czynnościowe na prawym jajniku, nie wiem jak to jest że ja tego nie czuje, ale jedna torbiel ma 7cm!!! druga obok mniejsza,ponoć dosyć często tak się zdarza na początku ciąży i z reguły się wchłania, a jeśli nie to operacja w 2 trymestrze jesli oczywiście dotrwam. Z pierwszego przyrostu doktor był bardzo zadowolony, on oczekuje że wynik się podwoi w ciągu 72h,zrobiłam bete na jego zyczenie wczoraj i byla 189, przyrost po 48h 67,3 % wiec niby norma, ale ja uwazam ze za nisko... Dostałam witaminy prenal plus i dhea bodajze i mam czekać i jak to powiedział doktor nerwowo wytrzymać. Może być dobrze i może być nie dobrze, są ciąże zagrożone i dobrze się kończą, a są książkowe i niestety się kończą więc muszę wyluzować bo i tak za wiele już zrobić nie mogę.
Biorę dupka i luteine dopochwowo, nie robie już bety bo to i tak nic nie zmieni, i tak się okaże na wizycie za 10 dni...
Z objawów to mdli mnie i bolą cycki i właściwie tyle...
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paola przykro mi ze się denerwujesz
Musisz chyba spokojnie czekać do wizyty. Beta przerasta w normie. Wiadomo super jak rośnie o 100÷ ale czesto rośnie mniej i jest ok. Ja z początku miałam przyrosty bardzo ładne. Potem już gorsze i wiadomo. Więc bywa różnie. Usg wszystko wyjaśni. Musisz czymś sie zająć i nie skupiać sie na jednym,.
Martoszka wg mnie nie będzie żadnego znaczenia w zw z iui -
Nam kiedyś lekarz powiedział, że po antybiotyku mamy się nie starać przez 3 miesiące. Odpuściliśmy w jednym cyklu, ale w następnym już działaliśmy, bo 3 miesiące to jakiś kosmos. Z drugiej strony - wyniki miały się mężowi poprawiać co 70-80 dni, a co 3-4 tygodnie był progres, także nie zawsze się zgadzało to, co mówili lekarze z rzeczywistością.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Jak nie ma gorączki to jest duża szansa, że będzie okej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 23:47
14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze