INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypójdę na betę jak mi się @ spóźni,
pytałam o sikanca, bo byłabym spokojniejsza, ale spox- wiem, ze nie jestem w ciąży, tylko nie wiem kiedy w tym cyklu @ powinnam dostac, skoro owu było 2 dni opóźnione,to przy stałej fazie lutealnej @ tez powinna byc później te 2 dni??? -
nick nieaktualny
-
Oj mi oscypków brakuje, kiedyś co roku do Zakopanego jeździłam i wtedy zajadałam się nimi, teraz nie jeżdżę. Z chęcią bym zjadła.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla i sysia- po prostu musicie wybrać się do karpacza- na oscypki i ;piwko z czech
ide lulu, bo padam, urobiłam się dzisiaj przed wizyta gości, byłam dobrą żoną-pozwoliłam męzowi oglądac mecze a sama zasuwalamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:27
-
Mixa ja tqki sam dzien mialam. Caly dzien rozpakowywanie sprzatanie!! Od 6 rano. Mam dosc tej przeprowadzki juz! A po pracy moj maz zasiadl przezd tv i mecz ogladal a ja dalej latalam
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca niestety negatywny ale to chyba jeszcze dużo za wcześnie 10 dpo. do tego m wysłałam wczoraj po luteine do apteki i zamiast opakowanie 100 przyniósł 50. wiec wzielam wczoraj na noc 2 tabletki i dzis rano tez 2. a teraz m mi zadzwonil ze mial telefon z apteki i pani sie pomyliła i mamy przejsc na wymiane.
teraz nurtuja mnie dwa pytania:
1. jak mam wymienic już rozpoczete opakowanie?
2. skad pani z apteki miała numer kom mojego m?
dziwne? -
Moim zdaniem powinni wymienić, ten lek po prostu pójdzie jako odpad, a nie do sprzedaży. Też kiedyś rozpoczęte opakowanie oddawałam, bo pani się pomyliła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:56
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Na ovufriend jestem nowa, ale walczymy już 18 miesięcy. Nadszedł nowy etap dla nas. Inseminacja. Za tydzień będę wiedziała więcej. Tym czasem chciałam spytać - jakie badania powinnam zabrać ze sobą do kliniki? Mam oczywiście cały wachlarz, ale cześć z nich ma już kilka miesięcy. Co powinno być "świeże"? Chce maksymalnie skrócić czas...
-
Jak udasz się na pierwszą wizytę w klinice przed IUI tam powiedzą Ci o wszystkim. Na pewno cytologia i czystość pochwy, a co do reszty to już zależy od kliniki. Badania jakie masz zrobione zabierz wszystkie. Lekarz wybierze te co go interesująDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykuciak wrote:nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca niestety negatywny ale to chyba jeszcze dużo za wcześnie 10 dpo. do tego m wysłałam wczoraj po luteine do apteki i zamiast opakowanie 100 przyniósł 50. wiec wzielam wczoraj na noc 2 tabletki i dzis rano tez 2. a teraz m mi zadzwonil ze mial telefon z apteki i pani sie pomyliła i mamy przejsc na wymiane.
teraz nurtuja mnie dwa pytania:
1. jak mam wymienic już rozpoczete opakowanie?
2. skad pani z apteki miała numer kom mojego m?
dziwne?