INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Jak udasz się na pierwszą wizytę w klinice przed IUI tam powiedzą Ci o wszystkim. Na pewno cytologia i czystość pochwy, a co do reszty to już zależy od kliniki. Badania jakie masz zrobione zabierz wszystkie. Lekarz wybierze te co go interesują
-
Tak jak obstawiałam - przychodnia. Ja na Twoim miejscu zwróciłabym uwagę w przychodni, że przekazują nr telefonu. W końcu każdy może zadzwonić do przychodni i opowiedzieć historię o aptecznej pomyłce. Ktoś z przychodni mógł do Was zadzwonić i przekazać informację od apteki, nie udostępniając numeru telefonu... Swoją drogą ja miałam kiedyś wizytę Pani farmaceutki w domu. Przyjechała do mnie osobiście upewnić się, że wydała mi dobry lek...
-
Nie Mixa nie robilam bety. Okredu tez nie mam. Dzis minely rowno 2 tyg od czasu inseminacji. Jutro zrobie sikanca. Bole podbrzusza tez juz minely i wydaje mi sie ze torbiel sie zmniejsza. Jestem w polowie rozpakowywania... I caly czas zastanawiam sie gdzie mi sie zmiescilo.wczesniej tyle rzeczy
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
witajcie kobietki ,w poniedzialek bede miala najprawdopodobniej pierwsza inseminacje,mialam robione badanie na hormony tylko,lekarz mowi ze wszystko w normie ,nie wiem chyba wolalabym leki,czytam ze w moim wieku jajeczka nie sa juz dobrej jakosci ze sie tak wyraze,co wy na to,ostatnio pecherzyk pekl jak mial 19 ml a endo bylo wtedy 7ml wydaje mi sie ze malo a on mowi ze mial kobiety co zaszly przy 4 ml,moze i tak ale sa leki ktore powoduja wzrost,czemu nie chce mi nic przepisac,dodam ze w niemczech bede miala robione,Renia1975
-
Reniu, mi lekarz mowil ze gonal f ladnie wplywa na endo, moje zawsze mialo ok 10-11 ale w sumie przy cyklu naturalnym tez wszystko wygladalo ksiazkowo...ale wiadomo jak cos wyglada na to ze potrzeba podreperowac to lepiej to zrobic, Blaneczko dostalas okres czy plamienie, ja jak zrobilam test i byl to 12 dpo iui to dostalam potem plamienia i uczucicia w brzuszku jak na okres, trwalo 2 dni i przeszlo wiec moze jeszcze nie wszystko stracone? Podczytuje was dziewczynki i kibicuje mocno, dzisiaj ogladalam program o invitro o parach ktore to przechodzily byla historia jednej fajnej pary 3 razy ivf im sie nie udalo, postanowili sprobowac jeszcze raz i co? Trojaczkj 2 dziewczynki i chlopak urodzily sie zdrowe dzieciaczki, a potrm po jakims czasie kobieta zaszla w ciaze naturalnie i teraz maja 4 czke wiec glowa do gory jak nie drzwiami to oknami wykradniecie swoje skarby:)
Rernia1975 lubi tę wiadomość
-
Rernia. Tez mi przykro qle przy in vitro sie uda ja tez mialam cos kolo 7 teraz. Faktycznie to jest troche malo
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Bella dokladnie wreszcie sie uda to jednak jest typowy okres nawet nie bede sie doszukiwac. Zreszta to nawet dobrze bo jednak mialam teraz przeprowadzke duzo dzwigania i najgorsze bo ilosc deterdenntow z jaka mialam do czynienia byla ogromna. Wiec teraz mawet sie ciesze ze tak wyszlo... W innym wypadku bym sie martwila ze cos z dzieckiem by bylo nie tak. A teraz to do on vitro czekaja mnie przygotowania i to juz sie uda
bella84 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Cześć dziewczęta Słyszałyście kiedyś o naprotechnologii? Mój teść oglądał jakiś program o tym i nam dał taki pomysł. Cytam teraz na ten temat, ale może wam coś obiło się o uszy. Na razie jestem negatywnie nastawionaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaa słyszałam i przez chwilkę nawet o tym myślałam uważam ze czary mary. I takie też opinie panują wśród moich znajomych. Choć na forach i w prasie bardzo chwalony jest lekarz Wasilewski i białostocka klinika napromedica. W moich oczach stracił dużo podpisując deklaracje. Ale myślę że oni wszyscy od napro to zrobili
-
mandragora wrote:Sysiaa słyszałam i przez chwilkę nawet o tym myślałam uważam ze czary mary. I takie też opinie panują wśród moich znajomych. Choć na forach i w prasie bardzo chwalony jest lekarz Wasilewski i białostocka klinika napromedica. W moich oczach stracił dużo podpisując deklaracje. Ale myślę że oni wszyscy od napro to zrobiliDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA