INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaaaa wrote:Cześć dziewczęta Słyszałyście kiedyś o naprotechnologii? Mój teść oglądał jakiś program o tym i nam dał taki pomysł. Cytam teraz na ten temat, ale może wam coś obiło się o uszy. Na razie jestem negatywnie nastawiona
Naprotechnogia na pewno jest pomocna, zeby poznac swoj organizm. I na pewno "deska ratunku" dla tych, ktorzy ze wzgledow swiatopogladowych nie zdecyduja sie na in vitro. Jest to jednak zupelnie nieprzydatna metoda przy problemach typu niedroznosc jajowodow, czy powaznych zaburzeniach nasienia.
Dla mnie rowniez to troche czary mary -
kobietki napiszcie wiecej cos o tym gonalu na endometrium ,co to za lek ,mnie dzisiaj lekarz przepisal estriadol na endometrium ,czy to hormon w tabletkach? wyniki estriadiolu mam dobre 73 ,nawet nie powiedzial jak mam to brac,nie wiem sama napiszcie co to ten gonalRenia1975
-
Hejka dziewzynki, dziś zawitała do mnie @ więc 1 iui się nie udało. Ale nie smucę się. Niedługo przejdę na forum z ivf. Dziś umówiłam wizytę na 4/08. Do tego czasu może jeszcze raz podejdę i koniec. Trzeba zawalczyć większym kalibrem.
Mixa, halo, jak tam u Ciebie?
Sysia, który u Ciebie dzień po iui?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:32
-
Kalia wrote:Hejka dziewzynki, dziś zawitała do mnie @ więc 1 iui się nie udało. Ale nie smucę się. Niedługo przejdę na forum z ivf. Dziś umówiłam wizytę na 4/08. Do tego czasu może jeszcze raz podejdę i koniec. Trzeba zawalczyć większym kalibrem.
Mixa, halo, jak tam u Ciebie?
Sysia, który u Ciebie dzień po iui?
dziewczyny jak dlugo sie czeka na in vitro?jak nam sie nie udaja inseminacje tez bedziemy robicRenia1975 -
Rernia1975 wrote:dziewczyny jak dlugo sie czeka na in vitro?jak nam sie nie udaja inseminacje tez bedziemy robic
-
Sysiaaaaa wrote:Dam znać oczywiście ale jakos moja intuicja mi mówi ze nic z tego
-
Ja mam hormony z zeszłego roku ale są ok więc teraz mój gin nie kazał powtarzać. Mam nasienie mojego misia też już dawno robione ale dziś był i zrobił za free. Właśnie wypełniłam wniosek o dokumentację medyczną i będę miała sporo konsultacji i usg. Mam też rtg z badania drożności (jeden jajowód nie działa i to jest jeden krok do ivf). Teraz z tej kliniki będę miała dodatkowo 2 m-ce udokumentowane z 1 nieudaną iui. Trzeba mieć podobno udokumentowany rok leczenia przy postawionej diagnozie i 2 lata jeśli jest wszystko ok ale się nie udaje.