INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja już po wszystkim myślałam, że będzie gorzej, ale nic nie bolało, a wszystko zajęło dosłownie parę minut. Teraz od piątku biorę luteinę dowcipną, a 30 mam zrobić test.Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Hej
Ja już po wszystkim myślałam, że będzie gorzej, ale nic nie bolało, a wszystko zajęło dosłownie parę minut. Teraz od piątku biorę luteinę dowcipną, a 30 mam zrobić test.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Mixa czemu Ty tak myślisz? Betę masz ujemną??? -NIE. Dostałaś już @- NIE
jakbym była w ciązy to bym jakiegoś piwosza urodzila, mam ostatnio taką za przeprrszeniem chcicę na piwo, ze nie wiem, jak jakiś chłop spod marketu
a mój mąż nie jest piwoszem-hahhahaa -
nick nieaktualnyla wrote:Hej
Ja już po wszystkim myślałam, że będzie gorzej, ale nic nie bolało, a wszystko zajęło dosłownie parę minut. Teraz od piątku biorę luteinę dowcipną, a 30 mam zrobić test. -
Mixa wrote:tego uczucia nadchodzącej @ nie da się pomylic zniczym innym
jakbym była w ciązy to bym jakiegoś piwosza urodzila, mam ostatnio taką za przeprrszeniem chcicę na piwo, ze nie wiem, jak jakiś chłop spod marketu
a mój mąż nie jest piwoszem-hahhahaaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno bo pobalowałabym właśnie ze znajomymi, ale nie wiem czy mogę, może dostanę @ do tej pory...nie liczę na inny scenariusz, ale tak głupio dopóki @ nie przyjdzie...
ostatnio i tak dałam do pieca, bo weszłam sobie na śnieżkę, często chodze po górach, a jakoś czułam, ze nic z tego i w ramach spożytkowania złej energii zrobiłam sobie wyprawę... -
nick nieaktualny
-
Mixa sikaniec może nie być wiarygodny, beta by pewnie już wyszła, ale z siku raczej nie. Ja alkohol piję bardzo rzadko ostatnio kupiłam Somerby jeżynowe i było przepyszne, pierwsze piwo, które nie pachniało piwem. Czasami lampkę czerwonego wina dla zdrowia i to tyle.
Mixa lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.