INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
gagat wrote:Własnie sprawdziłam wykres Honey a tam pozytywna beta
p
marzę, żeby u mnie też się udało... co ja mówię - żeby w ogóle doszło do zabiegu
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn. Kiedy testujecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:00
Honey lubi tę wiadomość
-
hej !! dziewczyny, miałam okresowy fałszywy alarm !! Zrobiłam bete i jest 119
Pierwsza w życiu IUI, na trzecim stymulacji cyklu z clo+pregnyl+dpek ! Piszę, żeby dodać otuchy, żebyście wiedziały, że udaje się za pierwszym razem faktycznie, a nawet jak nie za pierwszym to ogólnie IUI pomaga. I trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze i żeby ciaza była wewnątrzmaciczna....a czuję koszmarnie.....cudnie
Idgie, Betty Boop, Aga_502, aszka, mik82, Ania_84, czekolada:), gagat, Nadzieja87, annnanna, niezapominajka, urocza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygagat wrote:Własnie sprawdziłam wykres Honey a tam pozytywna beta
p
Robie statystyki forumowe na razie wiekszosc dziewczyn po 1 inseminacji zachodzia niby inseminacja ma niski % powodzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 08:27
Honey, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Honey wrote:hej !! dziewczyny, miałam okresowy fałszywy alarm !! Zrobiłam bete i jest 119
Pierwsza w życiu IUI, na trzecim stymulacji cyklu z clo+pregnyl+dpek ! Piszę, żeby dodać otuchy, żebyście wiedziały, że udaje się za pierwszym razem faktycznie, a nawet jak nie za pierwszym to ogólnie IUI pomaga. I trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze i żeby ciaza była wewnątrzmaciczna....a czuję koszmarnie.....cudnie
A czułaś, że jesteś w ciąży? Podejrzewałaś coś? A może jakieś objawy miałaś? -
ku pokrzepieniu serc!
walczyliśmy 20 miesięcy (mam prawie 34 lata, maż 39). ja brak owulacji po tabletkach antykoncepcyjnych. mąż armia do kitu - 2% prawidłowych form, 27% w ruchu, 17mln/ml. ja na clo i pregnylach, mąż profertil od listopada
w listopadzie 1 IUI. 5,5mln żołnierzyków. nieudana. załamanie totalne. 2 miesiace przerwy po pół roku clo.
na koniec stycznia początek nowego cyklu. clo od 2-6 dnia po 2 tabletki. 13 dnia cyklu inseminacja kolejna (moje 20mm i 15mm) - maż po profertilu 12,3 mln plemniczków o preparatyce - 60% w ruchu:)
w 24 dc pierwszy test - słabiuteńki bladzioch. w 26dc już dużo mocniejszy - no i beta 84.
ostrożnie się cieszę....to nasze pierwsze:)gagat, adrenalina, Nadzieja87, niezapominajka, aszka, Betty Boop, mik82 lubią tę wiadomość
zadymka -
hej dziewczyny ja do Was niedlugo dołacze 10 marca mamy wizyte w klinice
Nadzieja87, aszka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej dziewczyny ja do Was niedlugo dołacze 10 marca mamy wizyte w klinice
Aaa juz sobie doczytalam na męskich sprawach
Gratuluje decyzji,działajcie i oby się wam poszczęściło za pierwszym razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 18:36
Ania_84 lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
gagat wrote:ja już po usg kontrolnym jutro mam się o 13 zgłosić na inseminację, trzymajcie kciuki, bo stres zaczyna być nieziemski
A ja umowilam sie na marzec na drugie podejscie, znow bez stymulacji... No i co zrobic?3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
aszka wrote:
Gratuluję tym którym się jednak udało
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs