INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Urocza jutro jadę na monitoring i jeśli wszystko będzie w porządku to w przyszły tygodniu będzie mój pierwszy raz. Jak na razie przed każdą wizytą muszę mieć zrobione badania lh, progesteron i estradiol. Trzeba mieć też ważną cytologię, hsg i badania na przeciwciała, infekcje.
Myślę, że jutro już będę wiedzieć więcej to oczywiście dam znać -
Dziewczyny może wy mi pomożecie w 11dc miałam IUI dziś jest 19dc a mam taki ból jajników jak bym miała owulację wcześnie trochę mnie w środku jakby macica bolała sama nie wiem co jest grane biorę dupka więc kolejnej owulki nie powinno być a wiem że z prawego nie pękł pęcherzyk Ale też lewy jajnik mnie boli nie wiem co robić bo gin jest na urlopie i wraca w poniedziałek . Wzięłam nospę i poleżałam i jakby trochę przeszło ale martwie sie czy to nie torbiel albo coś innegoStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda wrote:Dziewczyny może wy mi pomożecie w 11dc miałam IUI dziś jest 19dc a mam taki ból jajników jak bym miała owulację wcześnie trochę mnie w środku jakby macica bolała sama nie wiem co jest grane biorę dupka więc kolejnej owulki nie powinno być a wiem że z prawego nie pękł pęcherzyk Ale też lewy jajnik mnie boli nie wiem co robić bo gin jest na urlopie i wraca w poniedziałek . Wzięłam nospę i poleżałam i jakby trochę przeszło ale martwie sie czy to nie torbiel albo coś innego
Nie martw się. Takie bóle są normalne. Jestem po pierwszej IUI i też czułam takie bóle, ale lepiej się nie nakręcać, bo rozczarowanie boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanakonda wrote:Dziewczyny może wy mi pomożecie w 11dc miałam IUI dziś jest 19dc a mam taki ból jajników jak bym miała owulację wcześnie trochę mnie w środku jakby macica bolała sama nie wiem co jest grane biorę dupka więc kolejnej owulki nie powinno być a wiem że z prawego nie pękł pęcherzyk Ale też lewy jajnik mnie boli nie wiem co robić bo gin jest na urlopie i wraca w poniedziałek . Wzięłam nospę i poleżałam i jakby trochę przeszło ale martwie sie czy to nie torbiel albo coś innego
-
nick nieaktualnymargo001 wrote:Urocza jutro jadę na monitoring i jeśli wszystko będzie w porządku to w przyszły tygodniu będzie mój pierwszy raz. Jak na razie przed każdą wizytą muszę mieć zrobione badania lh, progesteron i estradiol. Trzeba mieć też ważną cytologię, hsg i badania na przeciwciała, infekcje.
Myślę, że jutro już będę wiedzieć więcej to oczywiście dam znać -
margo001 wrote:Urocza jutro jadę na monitoring i jeśli wszystko będzie w porządku to w przyszły tygodniu będzie mój pierwszy raz. Jak na razie przed każdą wizytą muszę mieć zrobione badania lh, progesteron i estradiol. Trzeba mieć też ważną cytologię, hsg i badania na przeciwciała, infekcje.
Myślę, że jutro już będę wiedzieć więcej to oczywiście dam znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 14:11
-
annnanna wrote:Nie martw się. Takie bóle są normalne. Jestem po pierwszej IUI i też czułam takie bóle, ale lepiej się nie nakręcać, bo rozczarowanie boli
Aszka dzięki wielkie jestem trochę spokojniejsza bo znajoma męczyła się z torbielami i zaraz czarna wizja przed oczamiStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
aszka wrote:a Ty aga tez po IUI? Jak pytalam to przypomnij bo tutaj tyle watkow ze nie pamietam czy cos pytalam czy nie? I po ktorej IUI? I gratulacje
-
nick nieaktualnyAga_502 wrote:Ostatni raz na tym wątku byłam w grudniu po 3 nieudanej inseminacji. Mój groszek jest z pierwszego podejścia IVF
U mnie tez jak sie nie uda, to invitro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 20:36
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Udało się
Jajo ma 17mm, endometrium 9mm, jutro o 18:00 ovitrelle i w poniedziałek ok.8:00 moja pierwsza IUI. Jajnik mnie cały czas boli i strasznie się boję czy wszystko w poniedziałek będzie w porządku.