INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Pytałam lekarza czy to nie za późno, ale stwierdził, ze nawet jeśli pęcherzyk pęknie w niedzielę wieczorem, to będzie akurat... pytanie tylko co jeśli pękł przed zastrzykiem?
wkurzę się nieziemsko, jeśli znowu będzie za późno - w grudniu tak było -
Dziewczyny trzymam za Was kciuki, i za siebie równiez. Ja mialam IUI w 11dc. W 13 juz wszystko popekało. Owulacja przy stymulacji pojawiła sie dzien, moze 2 wczesniej niz przy naturalnym cyklu ale równie to u mnie bywa. Mialam IUI na niepeknietych pecherzykach, na drugi dzien jeszcze z mezem poprawialismy takze zobaczymy co z tego wyjdzie.
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Odwiedzimy te stronę pierwszy raz.
Zapewne nie ostatni . Tak jak Wy staramy się z mężem o pierwszą dzidzię, starania od ślubu 3 lata tak bardziej skrupulatnie z kalendarzykiem od 9 miesięcy.leczenie
W klinice Invimed zaczeliśmy od listopada 2014- wtedy tez przeszłam przez pierwszą iui na cyklu naturalnym. Teraz jestem 5 dni po 2 iui .
I mam do was pytanie czy to normalne , że po 4 dniach dostałam @ zaczęło się od plamień ale dziś to już na max a. Cykle mam 29 dni. Czy to może efekt uboczny inseminacji, lekarz miałam delikatny problem z wprowadzeniem cewnika, być może szkodził szyjkę macicy . Miałyście podobne doświadczenia ??? Pozdrawiam WasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 11:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRustynka wrote:Hej.
Zapewne nie ostatni . Tak jak Wy staramy się z mężem o pierwszą dzidzię, starania od ślubu 3 lata tak bardziej skrupulatnie z kalendarzykiem od 9 miesięcy.leczenie
W klinice Invimed zaczeliśmy od listopada 2014- wtedy tez przeszłam przez pierwszą iui na cyklu naturalnym. Teraz jestem 5 dni po 2 iui .
I mam do was pytanie czy to normalne , że po 4 dniach dostałam @ zaczęło się od plamień ale dziś to już na max a. Cykle mam 29 dni. Czy to może efekt uboczny inseminacji, lekarz miałam delikatny problem z wprowadzeniem cewnika, być może szkodził szyjkę macicy . Miałyście podobne doświadczenia ??? Pozdrawiam WasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:07
-
nick nieaktualny
-
adrenalina wrote:U mnie lipa przede mna 4 i ostatnia iui
Co dalej nie wiem. Być moze bede musiała pogodzić sie z tym ze dzieci miec nie bede;(
co z in vitro?
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Rustynka wrote:Hej.
I mam do was pytanie czy to normalne , że po 4 dniach dostałam @ zaczęło się od plamień ale dziś to już na max a. Cykle mam 29 dni. Czy to może efekt uboczny inseminacji, lekarz miałam delikatny problem z wprowadzeniem cewnika, być może szkodził szyjkę macicy . Miałyście podobne doświadczenia ??? Pozdrawiam Was3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualny
-
Rustynka wrote:Hej.
I mam do was pytanie czy to normalne , że po 4 dniach dostałam @ zaczęło się od plamień ale dziś to już na max a. Cykle mam 29 dni. Czy to może efekt uboczny inseminacji, lekarz miałam delikatny problem z wprowadzeniem cewnika, być może szkodził szyjkę macicy . Miałyście podobne doświadczenia ??? Pozdrawiam Was
Ja dzwoniłabym do lekarza, bo to raczej dość dziwne...Lepiej sprawdzić od czego to. -
Rustynka wrote:Tak na naturalnym cyklu. Również zasugierowałam lekarzowi, ze moze byśmy na stymulowanym spróbowali to powiedział, że problemów z cyklami nie mam więc nie widzi potrzeby żeby mnie faszerować . No wiec tak też się stalo.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nie bylo mnie bo trawienie bylo bardzoo..ciezkie
przez 3 dni siedziałam i plakalam..maz tulil mnie, mowil ze to dobra deczyja.. ze on tego chce.. a ja czulam ze zaczynam siebie nie nawiedziec..
boje sie ze bede psychicznie odrzucac ewentualna ciaze.. chcialam nawet calkiem zrezygnowac ale po dlugich rozmowach.. jakos to przetrawialam.. codzien zasypiam patrze na meza ..i mysle sobei jak chcialabym patrzeac na nasze dziecko.. ktore mialoby taka oprawe oczu po nim.. te ciemne rzesy... myslalam ze po roku walki o plemnika bedzie mi latwiej podejsc do IUI AID z dystansem..jednak dalej mam duza rezerwe.. i tak naparwde tylko moj maz jest pewien w 100% do takiej metody..ja niestet zawsze chyba bede miala watpliowsci