INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Udało się
Jajo ma 17mm, endometrium 9mm, jutro o 18:00 ovitrelle i w poniedziałek ok.8:00 moja pierwsza IUI. Jajnik mnie cały czas boli i strasznie się boję czy wszystko w poniedziałek będzie w porządku.
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
nick nieaktualnyU mnie @ przyszła, zaczynam letrozol niedługo, chyba zadzownie sie juz na wizyte umowie, tylko ciekawe czy nie bedzie za pozno, bo jak czytałam to roznie jest po letrozolu jedne maja wczesnie drugie pozno owu..a ja przy clo to tez mialam roznie, w jednym cyklu chyba w 9 dc.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Tak się zastanawiam, czy lepiej robić inseminację na pękniętym czy na niepękniętym pęcherzyku... Możecie mi rozjaśnić w głowie?
Czytałam różne opinie na ten temat i wydaje mi się, że lepiej na niepękniętym lub takim, który jest w bliski pęknięciu. Takie info znalazłam w internecie, ale wiadomo... ile ludzi tyle opinii -
niezapominajka wrote:Tak się zastanawiam, czy lepiej robić inseminację na pękniętym czy na niepękniętym pęcherzyku... Możecie mi rozjaśnić w głowie?
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:dziwi mnie tylko fakt, ze zastrzyk z ovitrelle miałam zrobić dzisiaj o 18tej, a inseminacja bedzie w poniedziałek ok.8
A tak w ogóle to mam wrażenie, ze jestem juz po owu -
niezapominajka wrote:dziwi mnie tylko fakt, ze zastrzyk z ovitrelle miałam zrobić dzisiaj o 18tej, a inseminacja bedzie w poniedziałek ok.8
A tak w ogóle to mam wrażenie, ze jestem juz po owu
Ja mam zrobić jutro przed południem a inseminacja w poniedziałek o 14.20. Ale też się trochę zdziwiłam , bo IUI już w 12 dniu cyklu mają robić. No zobaczymy jak to będzie...Z tego co mówiła moja dr . to owulacja po zastrzyku to ok. 36 godzin, także powinno być ok. -
margo001 wrote:Ja mam zrobić jutro przed południem a inseminacja w poniedziałek o 14.20. Ale też się trochę zdziwiłam , bo IUI już w 12 dniu cyklu mają robić. No zobaczymy jak to będzie...Z tego co mówiła moja dr . to owulacja po zastrzyku to ok. 36 godzin, także powinno być ok.
-
aszka wrote:powiedz niech Ci zrobia usg bo jezeli pekł to trzeba odejsc od inseminacji, a w nastepnym cyklu zaczac inseminacje wczesniej.
wkurzę się nieziemsko, jeśli znowu będzie za późno - w grudniu tak byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 21:15
-
Ja w czwartek miałam przed 15 IUI, szczerze mówiąc byłam przekonana, że pęcherzyki nie pękły i dziś na usg kontrolnym spodziewałam się torbieli, nastawiłam się na rozmowę o laparo.... A tu szok pękły i w lewym i o dziwo w prawym jajniku! Teraz luteina i 14 dniowe oczekiwanie.