INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w Novum nie bylam u Gin
caly czas chodzilismy do dr Wolskiego .. i wlasnie teraz sie zastanwiam do ktorego Gina by tam sie apisac
-
Betty Boo - trzymamy za Was kciuki, musi być dobrze ! :*
Margoo - oby sikaniec sie mylił
Asiula - powodzenia na iui !Betty Boop, Asiula86 lubią tę wiadomość
1 IUI stymulowana- nieudana
2 IUI (podwójna) stymulowana - nieudana
3 IUI 26.03. stymulowana (z antagonistą) - nieudana
co dalej.... ???? -
Doris wrote:Cześć dziewczyny, mam mały dylemat:/ W sobotę jadę na monitoring (10 dzień cyklu), jeśli okaże się, że inseminacja ma być w poniedziałek to kiedy podadzą mi zastrzyk?1 IUI stymulowana- nieudana
co dalej.... ???? -
Doris wrote:Cześć dziewczyny, mam mały dylemat:/ W sobotę jadę na monitoring (10 dzień cyklu), jeśli okaże się, że inseminacja ma być w poniedziałek to kiedy podadzą mi zastrzyk?
Ja też robię sobie sama, od 8 miesięcy zastrzyki.
-
Doris wrote:Cześć dziewczyny, mam mały dylemat:/ W sobotę jadę na monitoring (10 dzień cyklu), jeśli okaże się, że inseminacja ma być w poniedziałek to kiedy podadzą mi zastrzyk?
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Mallina wrote:Ja miałam identyczną sytuację, podałam sama sobie zastrzyk z ovitrellu w niedzielę między 8 a 9 rano. A inseminacja w poniedziałek o 17:003x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Nadzieja87 wrote:Hej kolezanko! W koncu widze cie udzielajaca sie! Czy mam rozumiec ze jestescie po pierwszej probie?
-
Mallina-priv
Ania, moze faktycznie lepiej trzymac sie novum? Moze uda sie dogadac z monitoringami u siebie a na inseminacje dojechac do nich? Popatrz jaka ja droge pokonuje do lekarza.
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualny
-
margo001 wrote:No i beta 2,2 czekam na okres i drugie podejście do IUI.1 IUI stymulowana- nieudana
co dalej.... ???? -
nick nieaktualnydziewczyny, jak zakfalifikować na do IUI na fundusz? 1 IUI troszkę kosztuje a przy moim szczęściu potrzebny będzie szereg...
podpowiecie? W ogóle jakie nasienie mają wasi partnerzy, że zdecydowaliśccie się na IUI? Jeśli jest to pytanie nie na miejscu to bardzo przepraszam...
-
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny, jak zakfalifikować na do IUI na fundusz? 1 IUI troszkę kosztuje a przy moim szczęściu potrzebny będzie szereg...
podpowiecie? W ogóle jakie nasienie mają wasi partnerzy, że zdecydowaliśccie się na IUI? Jeśli jest to pytanie nie na miejscu to bardzo przepraszam...
Ale w końcu nie skorzystałam z iui na nfz z różnych względów, zdecydowałam się na to komercyjne. -
nick nieaktualnyMallina, bardzo dziękuję za odpowiedź
Ciekawa jestem jakości wykonania takiego zabiegu NFZ vs prywatnie... Mallina dlaczego zdecydowaliście się na IUI? Za długo się staracie, czy lekarz podjął taką decyzję? Ja zaczynam myśleć o tym, z każdym nieudanym cyklem, a ten jest już 15 ...