INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaka470 wrote:ja pierwszy test zrobiłam 10 dni po i musiałam się przyjrzeć ale to naprawę musiałam szukać II kresek , ale dojrzałam:-)
12 dpo beta 134.5Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 12:58
Ania_84, urocza lubią tę wiadomość
-
lilou wrote:Kamila8k, a miałaś jakieś objawy zanim robiłaś test? Jak się czujesz?
-
lilou wrote:Kamila8k nie ważne, że blada, ważne, że jest!
a iui miałaś na cyklu stymulowanym?
-
Kamila super!!! Gratuluje:)
Testy niestety smiesznie wychodzą mi wyszedł taki jak widać na zdjęciu 16/17 dni po owu. Przy becie 1483.
Testowa kreska pojawiła się wcześniej niż kontrolna w ciągu kilku sekund.
http://zapodaj.net/f3f9195787d2e.jpg.html
-
Lunk_a wrote:Kamila super!!! Gratuluje:)
Testy niestety smiesznie wychodzą mi wyszedł taki jak widać na zdjęciu 16/17 dni po owu. Przy becie 1483.
Testowa kreska pojawiła się wcześniej niż kontrolna w ciągu kilku sekund.
http://zapodaj.net/f3f9195787d2e.jpg.html
-
nick nieaktualny
-
lilou wrote:vendetta83, a dlaczego ty masz takie długie przerwy pomiędzy IUI? Październik 2014 i marzec 2015?
Życie moja droga, życie... Ja pracuję na pół etatu, mój mąż kokosów też nie zarabia. Biedy nie klepiemy, ale jakieś większe pieniądze możemy odłożyć jak mam więcej godzin w pracy (ferie, wakacje). Nie samą inseminacją człowiek żyje, są też inne wydatki. W grudniu zawieszenie w aucie musieliśmy zrobić, ponad 1000 zł w warsztacie zostawiliśmy, po Nowym Roku drugie tyle na sprzęgło i rozrusznik. Samochód to skarbonka! To trochę tak jakby mi 2 potencjalne IUI przepadły
Jest też druga przyczyna odstępów. Większość z Was idzie z IUI "za ciosem", a ja tak nie potrafię... Każdą porażkę bardzo przeżywam i potrzebuję czasu, żeby się otrząsnąć i przygotować psychicznie do kolejnej próby.
Po ostatniej (nieudanej) IUI muszę HSG zrobić. 7 maja mam wizytę w celu wykonania cytologii i biocenozy do HSG, które pewnie w jeszcze następnym cyklu mi zrobią (bo na wynik cytologii się czeka), czyli w czerwcu. Potem mam intensywne 2 miesiące w pracy i nie będę miała możliwości wziąć wolnego. Siłą rzeczy kolejna IUI we wrześniu.06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
vendetta83 wrote:Życie moja droga, życie... Ja pracuję na pół etatu, mój mąż kokosów też nie zarabia. Biedy nie klepiemy, ale jakieś większe pieniądze możemy odłożyć jak mam więcej godzin w pracy (ferie, wakacje). Nie samą inseminacją człowiek żyje, są też inne wydatki. W grudniu zawieszenie w aucie musieliśmy zrobić, ponad 1000 zł w warsztacie zostawiliśmy, po Nowym Roku drugie tyle na sprzęgło i rozrusznik. Samochód to skarbonka! To trochę tak jakby mi 2 potencjalne IUI przepadły
Jest też druga przyczyna odstępów. Większość z Was idzie z IUI "za ciosem", a ja tak nie potrafię... Każdą porażkę bardzo przeżywam i potrzebuję czasu, żeby się otrząsnąć i przygotować psychicznie do kolejnej próby.
Po ostatniej (nieudanej) IUI muszę HSG zrobić. 7 maja mam wizytę w celu wykonania cytologii i biocenozy do HSG, które pewnie w jeszcze następnym cyklu mi zrobią (bo na wynik cytologii się czeka), czyli w czerwcu. Potem mam intensywne 2 miesiące w pracy i nie będę miała możliwości wziąć wolnego. Siłą rzeczy kolejna IUI we wrześniu.
Tulę mocno!!!Lunk_a wrote:Mi się tak chciało do piątku a potem po terminie okresu odżyłam
-
nick nieaktualny