INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:Testowa wyszła szybciej
Jak robiłam, hmm musze sobie przypomiec-zdaje się 10/11, 12/13,14/15 i 16/17 dni po owu czyli dziś. Piszę takie dziwne daty bo nie wiem czy owulacja była w piątek czy w sobote.
Ja chyba jednak zdecyduje się na jeszcze jedną betę w środę. Ale jak mnie urządzą tak jak teraz to nie wiem, jak na wesele pójdę.
-
margo001 wrote:Idgie już niedługo wszystko będzie jasne, trzymam kciuki żebyśmy się nie spotykały na ivf
Oj tak, oby nie ivf.
Jutro rano robie bete (we srode mam wizyte w Invikcie).
Ale zaszalalam i kupilam sobie w aptece (bo akurat bylam) dwa testy, 10 i 20.
Jeden zrobie rano przed beta, moze sie wczesniej czegos dowiem.
No to co z drugim? Moze dzis wieczorem sobie zrobie? Troche bez sensu, no ale skoro go juz mam...
Zastanawiam sie tylko, kiedy zrobic ten czulszy, dzis czy jutro...08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyIdgie- 3mam kciuki
Co nas powstrzymuje? Pałaszewski zalecił najpierw HSG, bo mam endometriozę więc nie będziemy w ciemno robić insemki. Po HSG się okaże, czy pęcherzyki mam prawidłowej wielkości i od razu insemka (jeśli jajowody drożne) czy też jajowody kiepskie i raczej in vitro. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklara_bella wrote:Jejku chciałabym już być na Waszym etapie, żeby moje inseminacje ruszyły. Żeby wkońcu coś się działo w temacie ciążowym u mnie, bo naturalnie to się nie doczekamy.
klara_bella lubi tę wiadomość