INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
jelsi prywatnie to my wyliczylismy okolo 15 tys .. dlatego chcemy wziasc udzial w badaniach klinicznych wtedy koszta pokrywa klinika ..
Idgie lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:u mnie jeszcze przerwa, teraz czekam na @ i mam wizyte jak przyjdzie, ale u mnie to nie takie proste bo moze przyjsc za tydzien a moze i za 2 tygodnie -pozniej robie wyniki z krwi i sie okaze czy trzeci cykl czekam czy juz bede mogla podejsc do 1 IUI.
No to ćwiczysz cierpliwość, oby została nagrodzona mam nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie dobrze. -
Ania_84 wrote:Hej kochane ja nie wiem czu was nie opuszcze jesteśmy w trakcie kwalifikacji do badan klinicznych
w Novum jesli sie uda to bede sie bardzo cieszyla bo zwiekszymy nasze szanse z dawca
Ania jak macie szansę żeby się zakwalifikować to super, bardzo Wam tego życzę. Nie opuszczaj nas tylko obiecaj, że będziesz dawać znać jak idzieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
margo001 wrote:Ania jak macie szansę żeby się zakwalifikować to super, bardzo Wam tego życzę. Nie opuszczaj nas tylko obiecaj, że będziesz dawać znać jak idzie
ale pokico czekam na ankiete zdrowia
-
Idgie wrote:A na czym polegaja takie badania?
pierwsz badania byly w zwiazku ze stymulacja badali nowe leki do stymulacji
teraz badanie polega na zwiekszeniu szans na zagniezdzenie zarodka.. cos ze skurczami macicy ..dokaldnie dowiem sie pozniej jak juz przjde etap kwalifikacji
jedyny koszt jako ponoscsz to badan ktore sa potrzebne do kwalifikacji i chyba czesc lekow .. ktore nie sa w programie -
dla nas to jednak jest rozwiazanie bo na refundacje szans nie mamy z racji tego ze nie mamy plemnikow
a pryz badaniach dawca moze byc .. -
no nic zobaczymy ..narazie sie zastanwiam czy jak pecherzyk nie peka.. to czy progesteron tez rosnie..bo zawsze mam ksiazkowe wykresy ..ale ostatnio nie czuje owulki .. ;/
-
Ania_84 wrote:pierwsz badania byly w zwiazku ze stymulacja badali nowe leki do stymulacji
teraz badanie polega na zwiekszeniu szans na zagniezdzenie zarodka.. cos ze skurczami macicy ..dokaldnie dowiem sie pozniej jak juz przjde etap kwalifikacji
jedyny koszt jako ponoscsz to badan ktore sa potrzebne do kwalifikacji i chyba czesc lekow .. ktore nie sa w programie
A w jakiej to klinice?
08.09 - transfer
-
MARCOWE IUI:
13.03 - kaka470
29.03 - niezapominajka
KWIETNIOWE IUI:
01.04 - urocza
03.04 - Junioer
03.04 - kmb
08.04 - Nadzieja87
08.04 - Tytanic
09.04 - Beti80
10.04 - Lunk_a
15.04 - Kamila8k
16.04 - szk♥
17.04 - Nanatasza
17.04 - lilou
18.04 - Idgie
20.04 - OctAngel
22.04 - AnULa7
27.04 - filipinka2
29.04 - urocza
MAJOWE IUI:
01/02/03.05 - kmb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:11
08.09 - transfer
-
Idgie przykro mi...
ale proszę nie poddawaj się, nie nastawiaj się negatywnie. Pozytywne nastawienie to podstawa, chcecie walczyć dalej, to to uwierzcie, że się uda!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Idgie wrote:A w jakiej to klinice?
Novum Wawa
Provita Katowice
chyba Salve
i cos mi sie kojrzay zachodniopomorskie ,
i Białystok ..
ehhh bardzo mi przykro ze sie nie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:22
-
nick nieaktualny
-
Mnie też czeka szósta IUI,jeśli nie uda, to będę próbowała dalej.
Przeczytałam jakiś czas temu artykuł o takiej aktorce, która przesła 26 IUI i IVF.... W końcu się udało.
Normalnie zarabiającego człowieka nie byłoby stać na coś takiego, ale jej historia pokazuje, że nie można się poddawać.
http://www.people.com/article/jaime-king-five-miscarriages-infertility-struggle