INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
lipa wrote:Dziewczny jestem po monitoringu. Rewelacji nie ma. W 10dc najwiekszy pecherzyk 12 mm. No ale zawsze jak juz byla owu to w granicach 14-16 dc, wiec mamy czas. W ponoedzialek jade jeszcze raz
Do poniedziałku na pewno podrosną i będą w sam raz obstawiam 22 mmlipa lubi tę wiadomość
-
Aga 1 wrote:Witam wszystkie staraczki ja jestem po poniedziałkowym IUI pierwszym I ZOBACZYMY CO WYJDZIE od tej inseminacji tak mnie bolą jajniki i brzuch takie pieczenie w srodku jakby kto wegiel przykładał trzymam kciuki za wszystkie dziwczyny.
Witamy i życzymy powodzenia, a były jakieś konkretne wskazania do IUI? -
nick nieaktualny
-
kasiula1020 wrote:Witam serdecznie
W 11 dniu po iui moja beta wynosila 2, 84 a 13 dnia po iui spadla 1, 09, czyli dupcia
Dziewczyny nie wiecie czy mozemy w tym cyklu starac sie od nowa??
Czy trzeba cos odczekac?
w tym samym cyklu, to raczej nie bardzo, chyba, że dla przyjemności
a w następnym jak najbardziej, chyba, że lekarz widzi przeciwwskazania. Widzę, że brałaś clo, to na pewno trzeba zrobić monit, czy nie zrobiły się torbiele.starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnykasiula1020 wrote:Witam serdecznie
W 11 dniu po iui moja beta wynosila 2, 84 a 13 dnia po iui spadla 1, 09, czyli dupcia
Dziewczyny nie wiecie czy mozemy w tym cyklu starac sie od nowa??
Czy trzeba cos odczekac? -
nick nieaktualnymkl wrote:hej:) mam pytanie, inseminacje można zrobić na NFZ??? Kiedyś napisałam do NFZ maila i odpisali mi że w moim województwie (kujawsko-pomorskim) nie ma inseminacji na nfz. Czy to aż tak rzadkie??
-
nick nieaktualnyAga 1 wrote:Witam wszystkie staraczki ja jestem po poniedziałkowym IUI pierwszym I ZOBACZYMY CO WYJDZIE od tej inseminacji tak mnie bolą jajniki i brzuch takie pieczenie w srodku jakby kto wegiel przykładał trzymam kciuki za wszystkie dziwczyny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNanatasza wrote:w tym samym cyklu, to raczej nie bardzo, chyba, że dla przyjemności
a w następnym jak najbardziej, chyba, że lekarz widzi przeciwwskazania. Widzę, że brałaś clo, to na pewno trzeba zrobić monit, czy nie zrobiły się torbiele.
Dzieki za odpowwiedz,
To bylo moje 3 podejscie, chce jeszcze raz sprobowac i potem juz ivf, bo iui mnie psychicznie bardzo obciaza, poza tym lata juz swoje mam..
Zawsze ide na usg w 3-4 d.c zeby sprawdzic,
Dzis mam juz plamienia, odstawilam dupka takze @ na bank jutro zawita
Widze, ze Ty tez po iui trzymam kciukasy aby sie udalo -
nick nieaktualny
-
szk♥. wrote:MARCOWE IUI
13.03 - kaka470
29.03 - niezapominajka
KWIETNIOWE IUI
10.04 - Lunk_a
15.04 - Kamila8k
16.04 - Ania1602
MAJOWE IUI
06.05 - beti80
06.05 - Malwa85
08.05 - karmela85
09.05 - Sonia2
13.05 - Nanatasza
16.05 - aszka
18.05 - Aga 1
27.05 - urocza
Tendencja zwyżkującaZgodnie z nią - w maju co najmniej 4 zajdą
gaja13, Aga11, Idgie, Kamila8k lubią tę wiadomość
-
A ja dziś rano zrobiłam sikańca bo tak myślałam może jednak udało się tak na sam koniec po hsg naturalnie no ale niestety negatyw ale jestem naiwna! Czasami to ja naprawdę nie nawidze swojego ciała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 21:15
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
mkl wrote:to jakaś masakra:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 21:37
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]