INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Nanatasza my tez. Nawet jak jestesmy sami to mowimy o sobie mama, tata. Jak np łazi za moim M., to on mowi "idz do matki"
male bratanice mojego M. Zawsze mowia, ze ida sie pobawic z kuzynem
kiedys wydawalo mi sie to zalosne. Ale teraz... o kogo mam dbac, kogo rozpieszczac.
Nanatasza, aszka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
Kciuki trzymam za testujące i widzę, że piątek będzie emocjonujący.
Ja teraz też czekam tylko na koniec cyklu, bo nie udało nam się podejść do 1 iui ze względu na niski estradiol. Wyniki napisałam pod swoim wykresem jak któraś miała by chcę napjsać co o nich sądzi to będe wdzięczna.
I dołączam do kociaraszka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Chyba żartujesz! Ja bym nawsadzała takim właścicielom! Nie maja prawa decydować o tym co czy kogo chce miec w swoim zyciu.
U co do kota. To nawet moja mama, ktora kotów nie lubi, to jak przychodzi do nas mówi do kota: Chodź sie przywitaj z babciastarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
zwierzaków sama zdecydowałam że narazie nie chce bo cały dzień siedzę w pracy i musiałby być sam no i jak jeździmy do pl to byłby kłopot ale z dzieckiem to naprawde dobre choć facet co nam wynajmuje mówi że to standard w umowie w nl ale jakby się urodziło to niema problemu a poza tym jak urodzę to wracam do polski tam czeka na mnie nasz dom i ogromny ogród więc nie jest źle.no ale fakt w umowie jest to zaznaczone i jeśli sąsiedzi by się skarżyli to ma prawo nas wyrzucić.
ja mam jedno duże dziecko męża hahahaaszka lubi tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
gaja13 wrote:Wiecie co a ja w umowie o wynajem mieszkania dostałam zakaz posiadania zwierząt i dzieci dobre co?
Jak wynajmowałam kiedyś mieszkanie to też nie miałam zgody na zwierzęta, ale olałam system i wziełam szalonego kota z którym się kitrałam jak przychodzili po kase i wcale tego nie żałuje, bo teraz mam z kim gadać jak nie ma M, a czasami nawet jak i M jest to sobie z kotem lubie pogadać👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygaja13 wrote:Wiecie co a ja w umowie o wynajem mieszkania dostałam zakaz posiadania zwierząt i dzieci dobre co?
masakra jakaś... ja rozumiem zwierzęta, bo w de też większość niestety tego zabrania... ale dzieci... choć przyznam, że tutaj koleżanka miała też niestety problem podczas szukania nowego mieszkania, właśnie ze względu na to, że ma małe dziecko bo większość mieszkań znajdowała się w okolicy gdzie mieszkali w większości starsi ludzie, którym dziecko mogłoby przeszkadzać... dla mnie to jakaś paranoja jest...
-
nick nieaktualnyNanatasza wrote:Kurczę..2 razy mi posta wykasowało..pokazane ze opublikowany a za pól godziny znika.. Dziwne to..
Moj M wyjechał na 2 tyg. Kontakt mamy tylko rano i wieczorem. Ja pracuje od rana do nocy. Wieczorami książki nadrabiam.
Teraz próbowałam oglądać eurowizje.. No ale niw da sie.no nie daNanatasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylipa wrote:Nanatasza my tez. Nawet jak jestesmy sami to mowimy o sobie mama, tata. Jak np łazi za moim M., to on mowi "idz do matki"
male bratanice mojego M. Zawsze mowia, ze ida sie pobawic z kuzynem
kiedys wydawalo mi sie to zalosne. Ale teraz... o kogo mam dbac, kogo rozpieszczac.
wiadomo jak jest dziecko to juz o zwierzaku zapominaja,a zwierzak tez czuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 07:49
-
dzien dobry widze ze tu same kociarki
heheh
witam w klubie nasza Kami jest rozpieszczona jak ...ehhh masakra.. noo ale jak ja tatus nosi na rekach gada do niej a ona odpowiada mruczac
spi z anmi nawet wrecz spycha mnie z poduszki
zawsze jak jedziemy znia do moich rodzicow to mowie do niej mala jedziemy do dziadkow
aszka, Nanatasza lubią tę wiadomość
-
margo pieska tez mamy
choc nasz psiak uwielbia rano wyjsc na podworko i latac sobie poogodzie a pozniej do domku
aszka lubi tę wiadomość
-
Hi.Hi dawno mnie tu nie było, ale jak już tak to i mój pies jak dziecko nawet synu do niego mówię. Czasem jego zachowanie wskazuje na dziecko i sam przychodzi na kolanko a że duży to śmiesznie próbuje się Ułożyć i ciągle spada.
Nanatasza, margo001, aszka lubią tę wiadomość
-
my psa nie chcemy - w bloku by się męczył, a kto w zasadzie bezobsługowy
nawet na noc samego zostawiamy i jest mega zadowolony że całe królestwo jest tylko jego i żadne dwunogi mu nie przeszkadzają
aszka lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnylipa wrote:Dziewczny jestem po monitoringu. Rewelacji nie ma. W 10dc najwiekszy pecherzyk 12 mm. No ale zawsze jak juz byla owu to w granicach 14-16 dc, wiec mamy czas. W ponoedzialek jade jeszcze raz