INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia! Przyznam, że nie śledzę teraz regularnie wątku, bo zupełnie inne sprawy zaprzątają mi głowę. "Stare" dziewczyny pewnie kojarzą - nieoczekiwany zwrot akcji w stronę in vitro. Dziś dostałam info z Novum, mamy wizytę w przyszłą środę. 500 km. przed nami i w sumie 3 dniowy wypad, ale czego się nie robi dla upragnionego celu... Jeszcze nie chcę się nastawiać.
OctAngel, przeczytałam Twój pamiętnik. Jakie to wszystko podobne...aszka, margo001, Ania_84, Kamila8k lubią tę wiadomość
06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvendetta83 wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia! Przyznam, że nie śledzę teraz regularnie wątku, bo zupełnie inne sprawy zaprzątają mi głowę. "Stare" dziewczyny pewnie kojarzą - nieoczekiwany zwrot akcji w stronę in vitro. Dziś dostałam info z Novum, mamy wizytę w przyszłą środę. 500 km. przed nami i w sumie 3 dniowy wypad, ale czego się nie robi dla upragnionego celu... Jeszcze nie chcę się nastawiać.
OctAngel, przeczytałam Twój pamiętnik. Jakie to wszystko podobne... -
nick nieaktualnygaja13 wrote:karmela dzięki może i się uda tylko czy ja wytrzymam to psychicznie?
gaja13 lubi tę wiadomość
-
vendetta83 wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia! Przyznam, że nie śledzę teraz regularnie wątku, bo zupełnie inne sprawy zaprzątają mi głowę. "Stare" dziewczyny pewnie kojarzą - nieoczekiwany zwrot akcji w stronę in vitro. Dziś dostałam info z Novum, mamy wizytę w przyszłą środę. 500 km. przed nami i w sumie 3 dniowy wypad, ale czego się nie robi dla upragnionego celu... Jeszcze nie chcę się nastawiać.
OctAngel, przeczytałam Twój pamiętnik. Jakie to wszystko podobne...
vendetta potraktujcie to jako krótki urlopzwiedzanie, szopinG (czyli to, gdzie kobieta ma punkt G)
mi takie podejście pomaga
trzymam kciuki!!!vendetta83 lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
roxa wrote:
jakby tyle kosztowało to by nikt nie molestował NFZ o zapłatę za nie... masakra...
http://www.nasz-bocian.pl/node/51517
tu więcej na ten temat
Nasz Bocian prowadzi teraz "akcję" nt. inseminacja na funduszstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Cześć dziewczyny ja to wczoraj nawet zasnąć nie umiałam i doszłam do wniosku że najtrudniejsze w tym wszystkim jest to że nie wiemy kiedy ta nasza huśtawka emocjonalna się skończy.Mi jakby ktoś powiedział za 5 lat zostaniesz mamą to wziełabym głęboki oddech i grzecznie poczekała te5 lat na swoją kolej a tak to mamy co miesięczną burze od wielkiej nadzieji poprzez niepewność po rozczarowanie i tak w kółko kto normalny to wytrzymie my to chyba jesteśmy SUPERWOMEN!!!02 06 2015
26 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualnygaja13 wrote:Cześć dziewczyny ja to wczoraj nawet zasnąć nie umiałam i doszłam do wniosku że najtrudniejsze w tym wszystkim jest to że nie wiemy kiedy ta nasza huśtawka emocjonalna się skończy.Mi jakby ktoś powiedział za 5 lat zostaniesz mamą to wziełabym głęboki oddech i grzecznie poczekała te5 lat na swoją kolej a tak to mamy co miesięczną burze od wielkiej nadzieji poprzez niepewność po rozczarowanie i tak w kółko kto normalny to wytrzymie my to chyba jesteśmy SUPERWOMEN!!!
Nanatasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygaja13 wrote:A ja dziś rano zrobiłam sikańca bo tak myślałam może jednak udało się tak na sam koniec po hsg naturalnie no ale niestety negatyw ale jestem naiwna! Czasami to ja naprawdę nie nawidze swojego ciała
-
nick nieaktualnyvendetta83 wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia! Przyznam, że nie śledzę teraz regularnie wątku, bo zupełnie inne sprawy zaprzątają mi głowę. "Stare" dziewczyny pewnie kojarzą - nieoczekiwany zwrot akcji w stronę in vitro. Dziś dostałam info z Novum, mamy wizytę w przyszłą środę. 500 km. przed nami i w sumie 3 dniowy wypad, ale czego się nie robi dla upragnionego celu... Jeszcze nie chcę się nastawiać.
OctAngel, przeczytałam Twój pamiętnik. Jakie to wszystko podobne... -
nick nieaktualny
-
gaja13 wrote:Cześć dziewczyny ja to wczoraj nawet zasnąć nie umiałam i doszłam do wniosku że najtrudniejsze w tym wszystkim jest to że nie wiemy kiedy ta nasza huśtawka emocjonalna się skończy.Mi jakby ktoś powiedział za 5 lat zostaniesz mamą to wziełabym głęboki oddech i grzecznie poczekała te5 lat na swoją kolej a tak to mamy co miesięczną burze od wielkiej nadzieji poprzez niepewność po rozczarowanie i tak w kółko kto normalny to wytrzymie my to chyba jesteśmy SUPERWOMEN!!!
No pewnie, że jesteśmy a jak przyjdzie nasz czas to będziemy najlepszymi mamami.
Aszka dobrze pisze, testy często wychodzą pozytywne dopiero przy bardzo wysokiej becie, lepiej pomaszerować do labu.
Ja w sumie za mąż wyszłam szybko, byłam jeszcze wtedy na studiach i pod koniec sierpnia stuknie nam 8 lat (aż się sama wystraszyłam jak napisałam że tak dużo) A o byciu mamą zaczęłam myśleć dopiero chwilę przed 30, wcześniej na pewno nie byłam gotowa.
vendetta83 lubi tę wiadomość
-
vendetta83 wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia! Przyznam, że nie śledzę teraz regularnie wątku, bo zupełnie inne sprawy zaprzątają mi głowę. "Stare" dziewczyny pewnie kojarzą - nieoczekiwany zwrot akcji w stronę in vitro. Dziś dostałam info z Novum, mamy wizytę w przyszłą środę. 500 km. przed nami i w sumie 3 dniowy wypad, ale czego się nie robi dla upragnionego celu... Jeszcze nie chcę się nastawiać.
No to nowa przygoda przed Wami życzę bardzo żeby z pozytywnym zakończeniem, powodzeniavendetta83 lubi tę wiadomość
-
trzymam kciukaskivendetta83 lubi tę wiadomość
-
powodzenia !vendetta83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny