INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaja moja mama tez mnie pozno urodziła i ok.
Co do luteiny to ja po 10 dniach robie test i odstawiam. Test tylko jako formalnosc. Nie mam problemow z progesteronem, takze jak ma sie ciaza utrzymac to i tak utrzyma. W watku invitro duzo dziewczyn brało mega dawki luteiny i poroniło, wiec to nie jest tak ze tylko progesteron utrzymuje ciaze, sa tez inne przyczyny np immunologiczne, budowy szyjki itd. -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczęta mam mały młyn w pracy przez to mało czasu by wchodzić na forum. Dziś byłam na monitoringu i mam 2 ładne jajeczka i 1 małe . Wieczorem zastrzyk i w sobotę IUI to już trzecia
mam nadzieje ze szczęśliwa
gaja13 lubi tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, 5 lat starań
3 IUI
09.2015 IVF 1
11.2015 ICSI 2
02.2016 ICSI 3
04.2016 crio
02.2017 ICSI 4
04.2017 ICSI 5- 21 komórek tylko 2 blastki
05.2017 crio blastusi +AH
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfilipinka2 wrote:Witajcie dziewczęta mam mały młyn w pracy przez to mało czasu by wchodzić na forum. Dziś byłam na monitoringu i mam 2 ładne jajeczka i 1 małe . Wieczorem zastrzyk i w sobotę IUI to już trzecia
mam nadzieje ze szczęśliwa
-
nick nieaktualny
-
kasiula1020 wrote:gaja13 ja pewnie jutro @ dostane, bo od wczoraj mam plamienia jak zawsze po odstawieniu dupka,
Co to jest clomid??
kasiula my dopuki niema @ kciukamy!!!02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygaja13 wrote:Clomid jest najczęstszą nazwą handlową cytrynianu clomifenu czyli leku na produkcje pięknych pęcherzyków
kasiula my dopuki niema @ kciukamy!!!
Ja stosuje cloclibest czy jak sie tam to pisze tez na pechole -
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Aszka wyniki sie znowu pogorszyly... Ogolem 16 mln plemnikow 14% ruch postepowy i morfologia 7% czyli nawet iui nie da rady...
jestem taka rozżalona...
na Ivf tez sie nie zalapie a prywanie nie stac mnie...
-
sylwiaśta159 wrote:Aszka wyniki sie znowu pogorszyly... Ogolem 16 mln plemnikow 14% ruch postepowy i morfologia 7% czyli nawet iui nie da rady...
jestem taka rozżalona...
na Ivf tez sie nie zalapie a prywanie nie stac mnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiula1020 wrote:roxa a Ty próbowałaś iui?? bo widzę, ze jesteś po konizacji, tak jak i ja
A dawno miałaś konizacje? Miałaś już iui? -
nick nieaktualnyBo z tego co wiem (NIE BOJCIE: tylko z teorii) to po przygotowaniu tego nasienia musi być przynejmniej 800 tys zdrowych i gotowych do zapłodnienia plemników. My w ostatnim badaniu mieliśmy 16 tys ogółem 14 % ruchu postępowego i morfologię 4 %... a na rządowe ivf się nie łapiemy bo ani nie mamy udokumentowanego stażu leczenia ( leczylam się u różnych lekarzy) jajowody będę miała dopiero w tym cyklu sprawdzane, a czynnik męski paradoksalnie do ivf tez z tego co wiem jest "za dobry"