INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka dziewczyny! Na tym watku jestem nowa, bo byc moze w moim wypadku inseminacja bedzie jedyna zalecana mozliwoscia. Mianowicie w ostatnim cyklu (trzecim) z Clo wyszedl mi negatywny wynik test PCT, Czy ktoras z Was miala zalecenia do insemniacji wlasnie po takim badaniu? Powiedzcie prosze jakie badania sa wymagane poza droznoscia jajowodow przed inseminacja?Asiasia
-
karmela85 wrote:Pewnie lipa, że będziemy trzymać kciuki:)
A beti80 i Malwa85 nie powinny jutro testować???Kamila8k, aszka lubią tę wiadomość
beti80 -
Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam od gina przepisał mi clo no i czekamy na @ 3 dc mam się zgłosić na usg i jeśli będzie ok to mam przyjmować 2 tab. spora dawka jak na 1 iui na ovu będę miała ovitrelle jak dobrze pamiętam no więc czekam chyba niebęde musiała długo czekać bo pobolewa mnie brzuch no ale zobaczymy.02 06 2015
26 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualnyAsiasia wrote:Hejka dziewczyny! Na tym watku jestem nowa, bo byc moze w moim wypadku inseminacja bedzie jedyna zalecana mozliwoscia. Mianowicie w ostatnim cyklu (trzecim) z Clo wyszedl mi negatywny wynik test PCT, Czy ktoras z Was miala zalecenia do insemniacji wlasnie po takim badaniu? Powiedzcie prosze jakie badania sa wymagane poza droznoscia jajowodow przed inseminacja?
-
nick nieaktualnybeti80 wrote:ja pewnie już powinnam testować, ale na razie czekam- przestałam lubić testy, dzisiaj mam 13dp, lekarz kazał mi brać luteinę do 15dp, jak do tej pory nie przyjdzie @ to zatestuję w 16dp czyli w piątek
-
nick nieaktualnygaja13 wrote:Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam od gina przepisał mi clo no i czekamy na @ 3 dc mam się zgłosić na usg i jeśli będzie ok to mam przyjmować 2 tab. spora dawka jak na 1 iui na ovu będę miała ovitrelle jak dobrze pamiętam no więc czekam chyba niebęde musiała długo czekać bo pobolewa mnie brzuch no ale zobaczymy.
-
aszka wrote:mi tez kazała testowac po 14 dniach ale sie zapytałąm czy jak bede widziec po tempce ze niska to moge zrobic test-zeby wiadomo potwierdzic ze negatyw i odstawic luteine, powiedzial ze tak, wiec patrze u siebie po tym. ALe to moj organizm i ja go znam
beti80 -
Ja mam nadzieję, że nam już się udało a teścior to tylko formalność a dziewczyny, które są tyle przed inseminacją też będą mieć tą szczęśliwą
mnie lekarka mówiła, ż teraz jest bum na dzieci i tego się trzymamy
pabelka88, gaja13, lipa, aszka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
A ja po wizyciei sytuacja u mnie wygląda tak, że do trzeciej IUI nie podchodzimy. Pani przejżała nasze zaświadczenia, badania i stwierdziła, że ona by nas już kwalifikowała do ivf ale nasza decyzja jeśli chcemy podejść do trzeciej IUI to ok. Postanowiliśmy, że odpuszczamy. Podpisaliśmy papiery z realizatorem i pod koniec czerwca mamy czekać na telefon w sprawie wizyty kwalifikacyjnej i rozpoczęcia procedury. Ten cykl jeszcze na clo i staramy się naturalnie.
aszka, Idgie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natasza jak tam wieczory z kotkiem ja też od czwartku siedzę całkowicie sana i jeszcze przez 2 tygodnie będę takim pustelnikiem mój m też wyjechał a ja nie mam nawet kota na pociechę ach co za nuda
Nanatasza, aszka lubią tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
No właśnie kot leży na kolanach. Wielki kloc z niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:00
aszka, gaja13 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualny
-
Kurczę..2 razy mi posta wykasowało..pokazane ze opublikowany a za pól godziny znika.. Dziwne to..
Moj M wyjechał na 2 tyg. Kontakt mamy tylko rano i wieczorem. Ja pracuje od rana do nocy. Wieczorami książki nadrabiam.
Teraz próbowałam oglądać eurowizje.. No ale niw da sie.no nie dastarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]