INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
MiliTu i Lipa przykro mi ale pamiętajcie że pierwszy dzień @ to pierwszy dzień nowej nadzieji widocznie tym razem coś nie zadziałało w"czasie i przestrzeni" ale myślę że następnym razem będzie
tego wam życzę z całego serca !
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualnyBabe B wrote:Hej aszka mam pytanie w pon mialam insem biore od wtorku duphas a w poniedz zrobic progesteron 7dni po czy to nic nie da?bede wiedziala po wyniku ze pecherzyk po zastrzyaku napewno pekl???? Oswieć mnie prosze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 12:40
-
nick nieaktualnyMiliTu wrote:No to mozecie mi wstawic
bo @ przyszla po 31 dniach. Eh... No ale po becie juz wiedzialam. Co do invimedu - no wlasnie ja tez za monit zaplacilam a mialam dwa usg - spr pecherzyka - a po iui juz nic wiec czy pekl, czy nie, czy w ogole pekaja - nikt nie sprawdzil . M in dlatego chce sprobowac invicty skoro polecacie bo widze inne jest podejscie - tlumacza, pokazuja - mi D. nie wytlumaczyl jesli sama nie zapytalam - nie sprawdzil tlyko od razu iui - a kasa nie jest mala. Sprobuje, zobacze. Tez dziwne dla mnie bylo to ze robil iui bez wspomagaczy - naturalny cykl bez pewnosci czy wszystko jest ok. Dziekuje Wam bardzo
Ja polecam nadal Andrzej Jeżak, spokojny kulturalny facet a do tego kompetentny, jak zapytasz to powie :)Zreszta u niego pary siedzą po 2 godziny -jedna para (wiem bo tyle czekałam) wiec tłumaczy
Pałaszewski też gadatliwy i ok. Neuberg tez byłam i też ok chociaż mniej mówi, ale tez mówi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 12:36
-
nick nieaktualnyвℓα¢к wrote:Cześć dziewczyny szykowałam się do ostatniej iui, ale na wizycie okazało się, że zrobiła mi się torbiel więc teraz jestem na anty
. Czy to normalne, że jeden z trzech pęcherzyków nie pękł mimo podania zastrzyku czy to u mnie jakaś anomalia.
-
nick nieaktualny
-
Urocza i co??Testowałaś już??
Ja od wczoraj ostawiłam luteinę. Piersi przestały boleć od razu. Co mnie nie pocieszyło, bo to za pewne oznaka, że ciąży brak.
Nie kupiłam testu jeszcze, ale zastanawiam się czy w ogóle go kupować. Okres i tym razem na pewno przyjdzie. Kwestia czasu.
Jednak trzymam kciuki za ciebie i pozostałe dziewczynki. Może Wam bardziej szczęście dopisze.
Urocza dawaj znać.
Glitterpink - GRATULACJE, cudowne wieści.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lipa wrote:Pojade na bete, jak bedzie jedmoxnacznie ujemna,.to odstawie dupka, bo caly czas go biore
-
nick nieaktualnylipa wrote:Dzieki kochana, ale mam juz wynik. 0,32. Wiec dupa. Teraz musze pomyslec, co dalej. M chce isc za ciosem, ale nie wiem, czy mam na to sile
lipa lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:Dzieki kochana, ale mam juz wynik. 0,32. Wiec dupa. Teraz musze pomyslec, co dalej. M chce isc za ciosem, ale nie wiem, czy mam na to sile
aszka, lipa lubią tę wiadomość