INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Babe B wrote:Bylam zrobilam progesteron a w czwartek ide po wynik i zrobie bhcg a w piatek wynik bety.bo od piatku mam nie brac dupka myslicie ze beta wyjdzie duza skoro to tak malo dni?bo @ mam dostac w poniedzialek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak myślicie, powinnam przed kolejna próba robić HSG? W styczniu zeszłego roku miałam laparoskopie. Jajowody były drozne, ale okazało się, ze mam endometrioze. Mogło się cos zmienić od tego czasu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 20:33
-
lipa wrote:Dziewczyny jak myślicie, powinnam przed kolejna próba robić HSG? W styczniu zeszłego roku miałam laparoskopie. Jajowody były drozne, ale okazało się, ze mam endometrioze. Mogło się cos zmienić od tego czasu?
Kurcze nie mam pojęcia fakt mogło się coś zapchac przy endometrozie. Zapytaj lekarza on będzie wiedział lepiej. Ale wydaje mi się, że przed IUI to powinni powtórzyć badanie i zrobić Ci Hsg. -
muszynka wrote:Margo oby bo mój doktor mowi, ze więcej niż 3 IUI nie mają sensu, wiec pozostanie nam jeszcze jedna max dwie szanse bo pierwsza IUI była bez HSG wiec może tam coś nie grało. Potem to już ostateczność.Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipa wrote:Dziewczyny jak myślicie, powinnam przed kolejna próba robić HSG? W styczniu zeszłego roku miałam laparoskopie. Jajowody były drozne, ale okazało się, ze mam endometrioze. Mogło się cos zmienić od tego czasu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:40