INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Margo oby bo mój doktor mowi, ze więcej niż 3 IUI nie mają sensu, wiec pozostanie nam jeszcze jedna max dwie szanse bo pierwsza IUI była bez HSG wiec może tam coś nie grało. Potem to już ostateczność.
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 - ja mialam wszystkie hormonalne, ale ja mam haschi, plus wirusowke no i amh. No i u mnie blad ze nie mialam droznosci.
kkkaaarrr no pieknie! Gratuluje!
aszka poszlabym dzien wczesniej i bysmy sie spotkalyAle ja czekam do konca @ zeby mogl mnie zbadac.
-
Mi powiedzieli, ze max 6 IUI.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkkaaarrr wrote:cudowna wiadomość w poniedziałek: beta numer dwa - 438
trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze czekają!!kkkaaarrr lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
kmb wrote:A ja mam pytanie jak u was ze sluzem po IUI? I u zafasolkowanych wiem, że każda z nas inna ale z ciekawości pytam
u mnie śluz biały, błyszczący, po każdej iui. Ale sądzę, że to duphaston tak działa.. poza tym, przeważnie w 2 fazie cyklu miałam biały, kremowy gładki śluz.
W tym cyklu staram się nie dopatrywać żadnych oznak, bo po dupku i ovitrelle i tak wszystko daje mylne znaki..starania od 2007
sylwiaśta159 wrote:gratulacje!!
swoją drogą, dziewczyny jakie badania musiałyście wykonać przed inseminacją? -
muszynka wrote:Margo oby bo mój doktor mowi, ze więcej niż 3 IUI nie mają sensu, wiec pozostanie nam jeszcze jedna max dwie szanse bo pierwsza IUI była bez HSG wiec może tam coś nie grało. Potem to już ostateczność.
U nas też miały być max 3 skończyło się na dwóch -
niezapominajka wrote:margoo, dlaczego nie podchodziliscie w kwietniu i maju do IUI?
Się opisałam i skasowało no, miałam faktycznie podchodzić w maju do trzeciej IUI ale na wizycie okazało się, że mamy wszystkie dokumnety potrzebne do ivf, więc zamiast IUI zrobiliśmy sobie kariotypy a to też raczej droga impreza. No i ostatecznie zdcydowaliśmy, że jeśli może sobie odpuścić ta trzecią to tak robimy i korzystamy z darmowego ivf póki jeszcze czas bo jak nam się całkiem władza zmieni to może być problem.gaja13 lubi tę wiadomość
-
margo001 wrote:Się opisałam i skasowało no, miałam faktycznie podchodzić w maju do trzeciej IUI ale na wizycie okazało się, że mamy wszystkie dokumnety potrzebne do ivf, więc zamiast IUI zrobiliśmy sobie kariotypy a to też raczej droga impreza. No i ostatecznie zdcydowaliśmy, że jeśli może sobie odpuścić ta trzecią to tak robimy i korzystamy z darmowego ivf póki jeszcze czas bo jak nam się całkiem władza zmieni to może być problem.
u nas miały być 3 iui.. teraz już po 4.. lekarz powiedział, że max 6, bo z medycznego punktu widzenia nie ma sensu więcej
oczywiście, jakbyśmy sie uparli to zrobi, ale po costarania od 2007
nick nieaktualnyja jak juz mowilam, moglabym robic max 8, lekarz od razu stwierdzil ze robimy 3, ja sama od poczatku mowilam ze na ivf sie nie zdecyduje, wiec iui to tak naprawde dla mnie ostatni krok, jesli sie nie uda, z czym oczywiscie sie licze, bedziemy musieli sie z tym pogodzic...
-
Cześć Dziewczyny. Podczytuje Was troszkę z racji tematu
Gratuluje wszystkim zaciążonym !!! i tym oczekującym już po insemce
Powiedzcie mi proszę, jak z Waszego doświadczenia insemkę macie, miałyście na pękniętym jajeczku czy jeszcze jak nie pękło? Dziś mam wziąść Pregnyl o 21, a w czwartek rano zabieg. Wczoraj na usg miałam jajca (4 ) po 17 mm. Czytałam procedury, że insemkę robi się po 24-36 h po zastrzyku, a w głowie siedzi obawa że bedzie za późno
Jak to było u Was?Eltasz
-
nick nieaktualnymargo001 wrote:Się opisałam i skasowało no, miałam faktycznie podchodzić w maju do trzeciej IUI ale na wizycie okazało się, że mamy wszystkie dokumnety potrzebne do ivf, więc zamiast IUI zrobiliśmy sobie kariotypy a to też raczej droga impreza. No i ostatecznie zdcydowaliśmy, że jeśli może sobie odpuścić ta trzecią to tak robimy i korzystamy z darmowego ivf póki jeszcze czas bo jak nam się całkiem władza zmieni to może być problem.
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:Cześć Dziewczyny. Podczytuje Was troszkę z racji tematu
Gratuluje wszystkim zaciążonym !!! i tym oczekującym już po insemce
Powiedzcie mi proszę, jak z Waszego doświadczenia insemkę macie, miałyście na pękniętym jajeczku czy jeszcze jak nie pękło? Dziś mam wziąść Pregnyl o 21, a w czwartek rano zabieg. Wczoraj na usg miałam jajca (4 ) po 17 mm. Czytałam procedury, że insemkę robi się po 24-36 h po zastrzyku, a w głowie siedzi obawa że bedzie za późno
Jak to było u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 11:10
Eltasz lubi tę wiadomość