INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja generalnie też antyślubowa, choć jeden miałam z całkiem sporą pompą (nie mnie zależało na weselichu, ale się zgodziłam i było). No i nie wyszło.
Teraz cywilny i w gronie najbliżej rodziny (rodzice i rodzeństwo z przyległościami)
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnyLa-mia wrote:Dziękuję aszka, co u Ciebie ? Jak się czujesz?
Lunk_a - łap okazjęa co tam! niczego nie musisz po niej oczekiwać
A skoro zostaliscie wybrani...
W dodatku, tak sobie myślę, będziecie skupieni na czym innym (ślub), więc może akurat
No i gratulacje z okazji ślubu! I wszystkiego co najlepsze!
dobrze, ide jutro do lekarzaBeta z dzis ponad 12 tysiecy, prawie dobija do trzynastu :)Kazał mi zrobic przed badaniem jutro
Nanatasza, вℓα¢к lubią tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:mój dr mowi ze to jest taki program dla niego..mogę dopytać czy planuje cos jeszcze jak cchecie? bo mowi ze te badania to taka tajemnica, w sensie ze dla niego....
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nooo to mozesz sie dopytac czy czasem nierobi jakis badan bo ni eukrywam ze mi by si epdobalo wiecej kasy bym przeznaczyla na lepsze nasienie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:masz racje wtedy mozna np wziac AID, mnie to zawsze zastanawia ze inseminacja nasieniem dawcy ma wyzszy %...
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamia i Lunka gratulacje z okazji zaślubin
Piękny dzień! Pełen wzruszeń
Lunka kochana, dajcie sobie czas z tym seksem i zbliżaniem. W miesiąc nie da rady. Mieliście dużo przeżyć. Samo się powoli poukłada.
Z doświadczenia wiem, że trzeba sobie nawzajem odpuścić. Nie nakręcać się niepotrzebnie, nie karmić złymi emocjami, nie czepiać się o pierdołymieć czas spędzany razem ale i czas taki tylko dla siebie, na swój rozwój
My też mieliśmy okres, że seks był 3 razy w miesiącu w dni płodne.. oddaliliśmy się bardzo. Szczera rozmowa i miesiące prób. Ale warto walczyć
Zobaczysz, czeka Was piękne lato
Widzę dziewczyny, że Wy wieczorami tak się rozkręcacieczy tylko ja wstaję o chorej 5 rano?
23 to już faza rem na maksa
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
niezapominajka wrote:Byłam u mojej gin i:
1. po zabiegu wszystko ok, wszystko się wyczyściło, endometrium znikome (ale to za wcześnie), w jajnikach drobne pęcherzyki, więc owu nie będzie
2. starania mogę zacząć w sierpniu
3. wracam do tabsów regulujących hormony
4. mam listę badań do zrobienia - PRL po obciążeniu, glukoza i insulina
4. w szpitalu laboratorium zamknięte, wstrzymali inseminacje, więc jedyna szansa to prywatnie
5. i tu się pojawił temat IVI. W Vitro co jakiś czas pojawiają się badania kliniczne, w których sponsor refunduje częściowo koszty... Sprawa warta przemyślenia. Najgorsze tylko, że z A ciężko nam się zgrać co do terminów
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs