INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Babe B wrote:Boze chyba nie zasne dzis; (
trzymam kciuki za betę!!!!!
czekamy na wynik!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
aszka wrote:ja mam prownanie z Invimedem, i inaczej. U Jezaka sam mi latał sprawdzał zabiegowy, na dodatek miałam kilka monitów przed, a w Invimedzie płacisz z gory 300 zł za monit owulacji, a miałam uwaga jeden i lekarz powiedział, ze nie podejdzie do IUI, a 300 w plecy, przynamniej w Invikcie byłoby tylko 120 zł. Poza tym mi Jeżak wszystko powiedział ile mm pecherzyki, jakie endo, itd, u R. w Invimedzie to odpowiedz jak z łaski. Zreszta tutaj widac roznice ze D. podchodził jak wyniki faceta nie były dobre to sie wtedy powinno odejsc do IUI a nie ładowac, byle wziac kase. Chociaz u mnie w Invimedzie za kazdym podejsciem do IUI było cos nie tak, bo mu nigdy nic nie pasowało -R. Dla mnie na pewno Invimed sie sprawdza dosc dobrze w invitro, maja z tego kase, a IUI to wg mnie dla nich to taki traf, raz wyjdzie raz nie wyjdzie ale nie maja z tego powodu do jakiejs refleksji nad soba.
Nie zgodze sie z toba, bo mna opiekuja sie bardzo dobrze w Invimedzie. Nawet jesli cos nie pojdzie po mojej mysli, to za kazdym razem lekarz mi tlumaczy dlaczego tak jest. A poza tym nie slyszalam,zeby inne kliniki organizowaly bezplatne badania tak jak Invimedurocza lubi tę wiadomość
karolina -
nick nieaktualnykarolinak886 wrote:Nie zgodze sie z toba, bo mna opiekuja sie bardzo dobrze w Invimedzie. Nawet jesli cos nie pojdzie po mojej mysli, to za kazdym razem lekarz mi tlumaczy dlaczego tak jest. A poza tym nie slyszalam,zeby inne kliniki organizowaly bezplatne badania tak jak Invimed
Wystarczy tez poczytac www.znanylekarz.pl ta klinika ma najgorsze opinie w całej Warszawie. Skoro tak dobrze tam lecza to dziwne ze masy niezadowolonych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 07:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Babe B wrote:Siedze i placze ale to zycie jest niesprawiedliwe!!!
Gluptasku glowa do góry powrórz betę albo test w domu zrób w poniedziałek. Jak nie teraz to napewno się kiedyś uda. Co ja mam powiedzieć IUI z miesiąca na miesiąc i ciągle to samo. Trzeba myśleć pozytywnie. Kiedyś i nam się udaEltasz, aszka lubią tę wiadomość
-
opiszę wam historie, para po ślubie 15 lat dzieci brak. Od 10 lat zabiegi operacje leczenie IUI kilka dwa podejścia IVF które nie doszły do skutku bo zarodki się nie rozwijały wkoncu lekarze diagnoza państwo dzieci nie będą mieć. Pan za słabe nasienie a nawet wręcz brak plemnikow u pani długie cykle brak ovulacji. Podjęli decyzję o adopcji po 2 latach pojawił się chłopak 7 lat wtedy po roku dziewczynka 5 lat jak u nich zamieszkała. Kochają te dzieci bardzo i co rok temu jestem w Polsce pojechalismy do nich, ona blada słabo jej bo gorąco itd. A dwa dni później kontrolne badania bo z tarczyca problem ma i dzwoni badania chce mi lekarz powtórzyć i betę głupi zrobić wieczór telefon jestem w ciąży. !!!!!! Teraz mają trójkę dzieci i jej słowa nie żałuję tych lat tego płaczu Cierpienia mam troje dzieci w tym jedno biologiczne i jestem szczęśliwa
Eltasz, Nanatasza, aszka, gaja13 lubią tę wiadomość
-
Urocza przykro mi, prawda jest taka, że często jak mają dużo pacjentów to zaczyna się ich traktować taśmowo, przykre to jest. Tym bardziej, że mimo, że płacimy co miesiąc składki to i tak kupę kasy zostawiamy w klinikach. Urocza Ty w Invikcie? Ponoć w lipcu ruszają normalnie z kwalifikacjami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 09:00
-
urocza wrote:generalnie nie jest źle, ale dobrze też nie jest...
endometrioza, ale po laparoskopii usunięta, jajowody drożne, nasienie też nie jest tragiczne, bo w normie lub na granicy.
Co do wychwalania invicty, uważam, że nie można generalizować, w każdej klinice są zadowolone i niezadowolone pacjentki.
Ja uważam, że dwie ostatnie IUI to była pomyłka, zastrzyk podany 18h przed IUI, owulacja była dopiero następnego dnia po IUI.
żadnego badania hormonów, bo jak lekarz określił nie są ważne, w zaleceniach miałam w karcie zapisaną luteinę, a nikt mi jej nie przepisał.
Zalecenia kopiowane co miesiąc bez zastanowienia, byle szybciej, zresztą na 3 IUI lekarz sam powiedział, że to nie ma sensu, ale trzeba zrobić, żeby do rządówki się załapać.
w tej samej klinice innej dziewczynie zrobiono tylko dwie IUI i zakwalifikowano, miała podobne problemy jak ja.
Po IUI zostaliśmy sami sobie, bo usłyszałam, że kwalifikacje wstrzymane więc nie ma potrzeby na razie żeby przychodzić do kliniki.
Kurcze to jest poprostu smutne jak tak traktują pacjentów. U mnie badanie hormonów to podstawa przed IUIco do składek w Polsce to szkoda gadać płaci się a tak naprawę i nic z tego się nie ma. Ja odkąd mieszkam w Belgii Inaczej na to patrze rachunek za ostatnią IUI przyszedł mi w środę i jak go otworzyłam to pomyślałam czemu tak w Polsce nie może być całe 15.67 e. mam zapłacić bo resztę ubezpieczenie płaci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 09:06