INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny, chce wyjsc na balkon zeby scianac pranie a tam co!?!?!?!??? golebica wysiaduje jajo! i co ja mam teraz zrobic?
To znak!
A ja oczywiscie zapomnialam, ze druga werfikacje mam juz jutro.
Bym nie poijhechala, zakrecona jednasylwiaśta159, aszka lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
niezapominajka wrote:Idgie, musisz przetrzeć nam szlaki w razie jakby co
Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 14:50
niezapominajka lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyidgie dobrze, ze sobie przypomniałaś!! ufff
))
kure przeciez nie wyrzuce jej a z drugiej strony do wrzesnia nie wyjde na balkon....
tym bardziej, ze siedza przy samym wejsciu
hmmmm, moze dlatego od miesiaca wroble siedziały mi na balkonie od rana i spiewały- sprawdzaly teren
-
hej dziewczynki, robiłam dziś test i dupa blada jedna kreska ale okresu jeszcze nie dostałam i w ogóle nie czuje sie jakbym go miala dostac wiec nic nie kumam, nie wiem czy to zasługa dupka poczekam do poniedzialku jak nie dostane to znow zrobie. Pozdrawiam i tzrymajcie kciuki zeby @ nie przyszła!
-
Dziewczyny trzymam za Was kciuki!!
Ja idę dziś sprawdzić czy pęcherzyk pękł.... stracha mam teraz przed każdą wizytą...aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInkaa wrote:hej dziewczynki, robiłam dziś test i dupa blada jedna kreska ale okresu jeszcze nie dostałam i w ogóle nie czuje sie jakbym go miala dostac wiec nic nie kumam, nie wiem czy to zasługa dupka poczekam do poniedzialku jak nie dostane to znow zrobie. Pozdrawiam i tzrymajcie kciuki zeby @ nie przyszła!
-
sylwiaśta159 wrote:idgie dobrze, ze sobie przypomniałaś!! ufff
))
kure przeciez nie wyrzuce jej a z drugiej strony do wrzesnia nie wyjde na balkon....
tym bardziej, ze siedza przy samym wejsciu
hmmmm, moze dlatego od miesiaca wroble siedziały mi na balkonie od rana i spiewały- sprawdzaly teren
A jednak sie okazalo, ze dobrze pamietalam. Zmienili mi w klinice nie wiem czemu na poniedzialek.
A nie mozesz delikatnie przesunac gniazdka? Tylko oczywiscie nie reka, zeby zapachu nie zostawic.
08.09 - transfer
-
nick nieaktualny
-
Inkaa wrote:hej dziewczynki, robiłam dziś test i dupa blada jedna kreska ale okresu jeszcze nie dostałam i w ogóle nie czuje sie jakbym go miala dostac wiec nic nie kumam, nie wiem czy to zasługa dupka poczekam do poniedzialku jak nie dostane to znow zrobie. Pozdrawiam i tzrymajcie kciuki zeby @ nie przyszła!
Trzymam mocno za wszystkie kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 17:20
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
bartusiowa-mama wrote:Kochane poryczalam sie.. beta 30 w 10 dpo.. w pon powtorkastarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]