INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bartusiowa to trzymam super mocne kciuki za powtorke bety, ale juz sie ciesze i gratuluje!
Dziewczyny bylam na usg - pecherzyk pekl. Learz zadowolony ze wyszlo wszystko jak powinno. Dzis 14 dc - od 16 dc mam zaczac luteine 2 x dziennie przez 10-12 dni. Pozniej mam isc na bete.... Oby @ nie przyszla.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiliTu wrote:bartusiowa to trzymam super mocne kciuki za powtorke bety, ale juz sie ciesze i gratuluje!
Dziewczyny bylam na usg - pecherzyk pekl. Learz zadowolony ze wyszlo wszystko jak powinno. Dzis 14 dc - od 16 dc mam zaczac luteine 2 x dziennie przez 10-12 dni. Pozniej mam isc na bete.... Oby @ nie przyszla. -
nick nieaktualny
-
Idgie wrote:Przykro mi
Zostajesz w tym watku, czy przeskakujesz do mnie?
Rycze całymi dniami..
A potem.. Ja bym chciała ivf, zobaczymy jak Mstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Ojej, nanataszko, a miałam takie nadzieje, że tym razem ci się udało. podczytuję od jakiegoś czasu wątek ivf, bardzo ładnie dziewczyny tam zachodzą w ciąże, może jeszcze ci się uda przekonać męża? Odpocznijcie sobie trochę i nie poddawajcie się jeszcze, mimo iż długo ciężka droga za wami i nie wiadomo co was jeszcze czeka. Będzie dobrze!
A teraz jedźcie na wczasy i odpoczywajcie.
Peonia88
-
Dziewczyny, ja tez nie lubię.. Nie wiem co ze mną nie tak.. Tyle lat czekania.. Nigdy nie zaszłam w ciążę. Wybieram sie ns terapie bo chyba musze się pogodzić z tym, ze nie będę mię dzieci..
Jutro mam urodziny 34.. Piękny prezent..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
sylwiaśta159 wrote:ehhhh... nataszko...
(
zastanawiam się z czego to wynika, że jednym IUI pomaga, za 1-4 razem innym nie... od problemu? farta? ..
Ja myślę, że to zależy od problemu jaki dana para ma. Jedni mają większe szanse na powodzenie, inni mniejsze. Ogólnie iui nie powala na kolana, jeśli chodzi o statystyki. Szanse na zajście w ciąże podobne jak w cyklu naturalnym. Jak ktoś ma tylko wrogi śluz, wtedy iui pomija przeszkodę i szanse są większe. Mnie pociesza jedynie to, że jednak widzę że dziewczyny tu zachodzą, bo sama już zaczęłam wątpić w skuteczność iui.
Peonia88
-
Natasza głowa do góry , musi się nam udać, namawiaj męża na ivf . Nie załamuj sie i pamiętaj że starsze też zachodzą. Powiedz mężowi że dla niego Ivf nie różni się bardzo od ilu bo robi dokładnie to samo
trzymam kciuki mocno za Ciebie i pociesz się tym że jeszcze nie macie za sobą nieudanych ivf więc nie możesz mowic że sprbowałaś wszystkiego
Pozdrawiam Cię cieplutko i łączę się z Tobą w tym zasranym miesiączkowym bólu.
-
Nanatasza wrote:Póki co robimy przerwę. Musze odpocząć psychicznie bo wysiadam..
Rycze całymi dniami..
A potem.. Ja bym chciała ivf, zobaczymy jak M08.09 - transfer
-
Nanatasza, strasznie mi przykro
Tyle lat starań, taka determinacja w dążeniach i kolejny cios... Rozumiem Cię doskonale. Masz rację - potrzebujecie oboje przerwy, zupełnego odejścia od tematu na jakiś czas, wakacji. Zresetujecie się i zastanowicie co dalej... Myślę, że wizyta u psychologa też może pomóc. Ja swego czasu odbyłam 3/4 takie wizyty, nic odkrywczego z nich nie wyniknęło, pani psycholog uświadomiła mi tylko oczywistości, ale w rezultacie poczułam się po tych wizytach lepiej. A to chyba najważniejsze - żeby dojść do ładu z samą sobą.
Przytulam Cię mocno i życzę teraz dużo spokoju, bliskości z mężem i uporządkowania emocji.Nanatasza lubi tę wiadomość
06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
Nanatasza wrote:Dziewczyny, ja tez nie lubię.. Nie wiem co ze mną nie tak.. Tyle lat czekania.. Nigdy nie zaszłam w ciążę. Wybieram sie ns terapie bo chyba musze się pogodzić z tym, ze nie będę mię dzieci..
Jutro mam urodziny 34.. Piękny prezent..Można? Można... Ty też jeszcze się doczekasz. A dzisiaj przytulam Cię mocno
Nanatasza lubi tę wiadomość