INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:ehhhh... nataszko...
(
zastanawiam się z czego to wynika, że jednym IUI pomaga, za 1-4 razem innym nie... od problemu? farta? ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:47
sylwiaśta159, вℓα¢к lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNanatasza wrote:Dziewczyny, ja tez nie lubię.. Nie wiem co ze mną nie tak.. Tyle lat czekania.. Nigdy nie zaszłam w ciążę. Wybieram sie ns terapie bo chyba musze się pogodzić z tym, ze nie będę mię dzieci..
Jutro mam urodziny 34.. Piękny prezent..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:47
Nanatasza lubi tę wiadomość
-
u mnie w 11 dpo sikaniec negatywny
Przykro mi Natasza ale nie poddawaj się! Kiedys tez negatywnie myslalam o ivf a dzisiaj to mogłabym podejść nawet w następnym cyklu, żeby wrszcie zostać mamą.
Zrobcie sobie chwile przerwy i wracajcie do gry! Sukces będzie na pewno to tylko kwestia czasu.
Sciskam Cie mocno!Nanatasza, lilou lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Dzieki dziewczyny. Jesteście kochane
Mąż obawia sie mrożenia zarodków. Ze jak sie zapłodni kilka i udałoby się po 1 transferze to co dalej z naszymi dziecmi? Mrozić do konca życia?
Idgie ja tez obawiam sie rządów PiS.. Dlatego jeszcze przed październikiem musimy podjąć decyzję. Musimy sobie to oboje w glowie poukładać.
Kibicuje Wam wszystkim i będę podczytywaćstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
вℓα¢к wrote:Ja za dwa tygodnie podchodzę do ostatniej IUI, a potem IVF komercyjne, bo na refundowane mamy za dobre wyniki
i tylko rok udokumentowany. Tak jak pisze aszka odnośnie niepowodzeń IUI zapisałam się na przyszły tydzień na badania genetyczne, bo może to w tym jest problem
My też mamy dobre wyniki, ale dr powiedział, że jak będziemy mieli 6 cykli stymulowanych + rok udokumentowanego leczenia, to się na refundowane ivf zakwalifikujemy. Więc zorientuj się może jeszcze w jakiejś innej klinice.
Peonia88
-
U nas tez wyniki dobre. I powiedzial nam ze łapiemy sie na rządowy program. Tyle ze u mnie bylo 10stymulacji i udokumentowane kilka lat leczenia. Zobaczymy.
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Przywracacie wiaręstarania od 2007
Nanataszo, jesteś silną kobietą, bo takie jesteśmy tutaj wszystkie, prawda? męża przekonasz, a co z zarodkami, to później będziecie myśleć. Mój mąż też się zamartwia co z zarodkami, ale my chcemy mieć przecież co najmniej 2 dzieci, wiec mogą się jeszcze przydać. Jak się kwalifikujecie na rządowe, to szkoda byłoby nie skorzystać. Wszystkie jesteśmy załamane i przeżywamy comiesięczne rozczarowania, jednak bierzemy się w garść i walczymy o nasze szczęście!
Peonia88
-
13.03 - kaka470
/1
29.03 - niezapominajka/2
KWIETNIOWE IUI
15.04 - Kamila8k/3
16.04 - Ania1602/3
MAJOWE IUI
16.05 - aszka/1
18.05 - Aga 1/1
21.05 - kkkaaarrr/1
23.05 - glitterpink/1
31.05 - kmb/ 6
CZERWCOWE IUI
01.06 - Babe B
02.06 - gaja13
02.06 - Inkaa
02.06 - agniecha88
03.06 - karmela85
05.06 - Nanatasza
05.06 - kasiula1020
06.06 - Malwa85
08.06 - muszynka
08.06 - bartusiowa-mama /1
11.06 - Eltasz
18.06 - MiliTu
JAK KTÓRĄŚ POMINELAM ALBO COS ZLE WPISANE PISZCIE POPRAWIE02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
muszynka wrote:u mnie w 11 dpo sikaniec negatywny
Przykro mi Natasza ale nie poddawaj się! Kiedys tez negatywnie myslalam o ivf a dzisiaj to mogłabym podejść nawet w następnym cyklu, żeby wrszcie zostać mamą.
Zrobcie sobie chwile przerwy i wracajcie do gry! Sukces będzie na pewno to tylko kwestia czasu.
Sciskam Cie mocno!muszynka lubi tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nataszko a ja se tak pomyślałam a może mogłabyś wziąść teraz tabletki antykoncepcyjne skoro i tak robicie se przerwę a bynajmniej hormony się uspokoją tobie nie przyjdzie na myśl a może przypadkiem się uda i wszystko wróci do normy a czasami po takim wyciszeniu jest bum ciąża czego ci z całego serca życzę!
Nanatasza lubi tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
Nanatasza wrote:Dzieki dziewczyny. Jesteście kochane
Mąż obawia sie mrożenia zarodków. Ze jak sie zapłodni kilka i udałoby się po 1 transferze to co dalej z naszymi dziecmi? Mrozić do konca życia?
Idgie ja tez obawiam sie rządów PiS.. Dlatego jeszcze przed październikiem musimy podjąć decyzję. Musimy sobie to oboje w glowie poukładać.
Jak to co? RODZEŃSTWO!
A tak poza tym, to tych mrozakow wcale nie jest tak duzo, ja mam dwa.
A wiele dziewczyn musi cala procedure powtarzac, bo sie nie udaje.Nanatasza, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
tak tez myślałam ze trudno mieć zarodkow mnóstwo, zenajczesciej sa 2-3 o prawidłowej budowie
gaja ja nigdy tabletek anty nie brałam udział. musiałabym zapytać lekarzastarania od 2007
Nanatasza wrote:tak tez myślałam ze trudno mieć zarodkow mnóstwo, zenajczesciej sa 2-3 o prawidłowej budowie
gaja ja nigdy tabletek anty nie brałam udział. musiałabym zapytać lekarza02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualnyNataszko, jeśli łapiecie się na rząówkę od razu bym robiła IVF. Tym bardziej, że nie wiadomo, jak długo jeszcze będą środki...
Ja się nie śpieszę bo i tak się nie łapię, więc jeśli iui nie wyjdzie za 1-4 razem to ivf, ale komercyjne ( za wszy chyba...)
W ogóle zastanawiam się czy zamiast wydawać kase na iui nie zbierać na ivf... niby u nas wygląda na to, że tylko czynnik męski... ostatnio 17 mln plemników ruch 30 % postępowy... trudne wybory, ale myślę nataszko, że póki się łapiecie, korzystałabymIdgie, aszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy mimo tego ze biore dupka to @ jak ma przyjść to i tak przyjdzie ? czy dupek blokuje @ ?
Nie chce robic bety bo pewnie i tak nic z tego nie wyszlo wiec po co mam się denerwować i nakrecac oczekiwaniami na wynik...I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Przykro mi Dziewczyny, decyzja nalezy do Was. U mnie zalecane jest probować 6 IUI. Skutecznosc zalezy oczywiście od problemu. Ale to lekarz indywidualnie ocenia jakie sa szanse na powodzenie IUI.
muszynka czasem przy braniu tych leków okres nie przychodzi. Bierze sie te 12 dni, robi bete.Jak negatywna odstawia. Okres potrafi przyjsc ale czesto blokuje go luteina.
A dzis 20.06 a okresu nie ma. Jeszcze za wczesnie. Jak nie przyjdzie w ciagu tygoodnia IUI bedzie w tym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 13:47
kmb lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny