INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:Dziewczyny ale jesteście babki
No ładnie zarządzacie ta lista, ja tam się nie wtrącam co byście na mnie nie krzyczały
:*
Hi.Hi. Nie poprostu już była wojna. O to że dziewczyny znikały z listy jak tylko@ przychodziła i szczerze no przykro się robiło, że nie Dos, że @ to jeszcze na liście ich nie było. Do końca miesiąca wszystkie są a potem tylko udane zostają tak ustaliliśmy. I oznaczenia też były przedyskutowane. Owszem można coś zmienić ale listę niech prowadzi jedna bo potem zamieszanie. A jak któraś chce by coś innego było niech post ogólny napisze z propozycją. Jak się resztą wypowie to niech będzie takbjak chce większość.
urocza lubi tę wiadomość
-
вℓα¢к wrote:Niech będzie tak jak chcesz bo Ty tu rządzisz
mnie i tak na niej nie ma. Jak się czujesz?
Ja jak na razie dobrze, jedynie to od jedzenia mnie odrzucalo tylko piłam. Teraz na szczęście już jem. Tylko mnie muli czasem. I czekam grzecznie do 30 na wizytętylko L4 dostałam i od Tygodnia w domu. .... lenia mam tak dużego że szok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Ja uważam, że jak się komuś nie udało to też powinien zostać na liście, tylko wtedy ona ma sens, widać statystyki itd...
Dlatego koło każdego miesiąca jest ile IUI było kochana. A konkretnie kto robił jak się nie udało już zbędne bo wiem po sobie jakie to przykre. -
Lunk_a wrote:kmb wlasnie miałam pytac jak się czujesz
Ciesze się ze w porządku.
Kciukaj za nas kciukaj, TZ mnie wku... ale co tamdobrze ze my kobiety mamy siebie.
Mi forum nawet jak miałam mega doła i na nic ochoty bardzo pomagało poczytać wystarczyło i wtedy wiedziałam, że sama nie jestem i robiło się jakoś lepiej. Zresztą strasznie za wami tęsknię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MARCOWE IUI
13.03 - kaka470/1
29.03 - niezapominajka/2
KWIETNIOWE 17 IUI
15.04 - Kamila8k/3
MAJOWE 20 IUI
16.05 - aszka/1
18.05 - Aga 1/1
21.05 - kkkaaarrr/1
23.05 - glitterpink/1
31.05 - kmb/ 6
CZERWCOWE IUI
01.06 - Babe B
02.06 - gaja13
02.06 - Inkaa
02.06 - agniecha88
03.06 - karmela85
05.06 - Nanatasza
05.06 - kasiula1020
06.06 - Malwa85
08.06 - muszynka
08.06 - bartusiowa-mama /1
11.06 - Eltasz
18.06 - MiliTu
LIPCOWE IUI
05.07 - sylwiaśta159
JAK KTÓRĄŚ POMINELAM ALBO COS ZLE WPISANE PISZCIE POPRAWIEWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:40
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualnyo jeju, jak to pięknie wyląda
napatrzeć się nie mogę
tylko literóweczka się wkradła
)
ciekawe, czy jakbym poprosiła o zmianę nicku to by to uczynili szanowni admini, bo mój mnie wkurza, albo po prostu mówcie o mnie SylwiaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:49
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:łee, no trudno
( w ogóle to usunęli znowu tą opcję nie lubię, chyba się nie przyjęło
kmb usunelas posta i teraz wyglada jakbym gadala sama o siebie
Sory ja na telefonie pisze a teraz jeszcze z wanny i jakoś tak wyszło ale mówię nie da rady zmienić nick tak jak i odzyskać usunięte konto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:o jeju, jak to pięknie wyląda
napatrzeć się nie mogę
tylko literóweczka się wkradła
)
ciekawe, czy jakbym poprosiła o zmianę nicku to by to uczynili szanowni admini, bo mój mnie wkurza, albo po prostu mówcie o mnie Sylwia
A ja specjalnie chciałam nie lubie dostacdla śmiechu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:14