INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
yourself wrote:Muszynka trzymam kciuki ✊! Ja w tym miesiącu nie podchodzę do iui. W pt byłam u lekarza i pęcherzyk miał już 30mm i dwie komorki (zastanawiam się czy przez to, że są dwie komórki, pęcherzyk jest taki duży?) nie jest to żadna torbiel bo od kilku miesięcy pęcherzyki miałam zawsze po lewej, tym razem po prawej. 8lipca zapisałam się na wizytę kwalifikująca na ivf...
-
nick nieaktualnyyourself wrote:Muszynka trzymam kciuki ✊! Ja w tym miesiącu nie podchodzę do iui. W pt byłam u lekarza i pęcherzyk miał już 30mm i dwie komorki (zastanawiam się czy przez to, że są dwie komórki, pęcherzyk jest taki duży?) nie jest to żadna torbiel bo od kilku miesięcy pęcherzyki miałam zawsze po lewej, tym razem po prawej. 8lipca zapisałam się na wizytę kwalifikująca na ivf...
-
Bo nie robi w weekendy a tak pewnie była ovu, jeśli była. Dostałam pregnyl 5000 dwie ampułki na pęknięcie. Nie jadę w tym cyklu. Będzie co ma być. Chyba w głowie nastawiam się na ivf. Luteiny nie zapisuje bo progesteron mam b.dobry.Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyourself wrote:Bo nie robi w weekendy a tak pewnie była ovu, jeśli była. Dostałam pregnyl 5000 dwie ampułki na pęknięcie. Nie jadę w tym cyklu. Będzie co ma być. Chyba w głowie nastawiam się na ivf. Luteiny nie zapisuje bo progesteron mam b.dobry.
-
Dziewczyny.. zrobili mnie pierwszy raz w bambuko i nie wyslali maila z wynikami
zawsze mialam po 2 -3 godzinach na skrzynce... a dziś? Psinco. Martwie sie troche - czy temperatura powinna byc wyzsza przez caly dzien nawet jesli nie jest bazową? Moja teraz o 18 niziutka....
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Nanatasza wrote:kamila - bardzo pięknie wyglądasz z tymi serduszkami!yourself wrote:Aszka macie rocznicę 3sierpnia? Spojrzałam na suwaczek. My mamy 2.08
aszka, yourself lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po pierwszym poronieniu pozostaje trauma.... ciągłe pytanie czy tym razem się uda? Czy znowu coś pójdzie nie tak. ... patrząc jednak na wykres listopadowy i obecny widać wyraźną różnicę w temperaturze. Na korzyść tego mca... a brak wyników wprawil mnie w nieciekawy stan poddenerwowania....
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
bartusiowa-mama moze jeszcze beda ? Mi czasem po 20 przysylaja.
muszynka no i jak wyniki ?
Wow ile rocznic i urodzin bedzie !
gaja13 to kciuki za jajka
Dziewczyny ja 5 dni po IUI - boli mnie strasznie dol brzucha, tak ciagnie. Biore lutke, co to moze byc ?
-
bartusiowa-mama no i niepewnosc do jutra? :(Bedzie dobrze, ale wiem ze bardzo sie stresujesz!
-
bartusiowa-mama bedze dobrze, zobaczysz!
Taki bol brzucha i fasolka ? To chyba za wczesnie.