INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1602 wrote:Plan będzie uzależniony od jutrzejszej wizyty. Jeśli wszystko się dobrze oczyściło po poronieniu i jeśli pojawi się pęcherzyk i będzie dobre endo to dr planuje IUI bez stymulacji. Podobno taki pęcherzyk w cyklu po poronieniu może być "cenny", to słowa dr. Zobaczymy...
Ania1602 lubi tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:A czy ja mówię, że nie prosiłam? Owszem. Napisałam tylko, że u mnie żadne minki i serduszka nie są widoczne. Nie wiem dlaczego.
Kochana bo ustalone było, że piszemy w tym cyklu którym się udało. Lista była by nieczytelna gdyby przy każdej było napisane np. Jak u mnie KMB - 6 IUI, ostatnia udana w tym 5 IUI ciąża biochemiczna. Byłaś kochanie na liście z buzkami wpisana kiedy IUI była udana. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muszynka czekamy!
Dziewczyny jestem trochę rozbawiona. watek dobry lekarz-wiadomość jakiejś dziewczyny-dr X jest zły bo mało mowi...ja to mysle ze dziewczyny chodza do gina trochę jak do psychiatryi mi się wydaje ze lekarz mowi rzeczy konstruktywne, to co trzeba do leczenia. Nie każdy ma charakter pocieszacza, niestety. Wtedy zmienia się lekarza, a nie pisze "zły". Mój profesor, zresztą taki pełną gęba PROFESOR, mówi naprawdę mało. Jest starawy wiec często cos zapomina. Leczeniem zajmuje się fachowo, ale osttanio np. mowi:
Niech się pani nie martwi, to poronienie to mogla być tez sprawa wieku, pani taka młoda(a ja nie taka już młoda, ale fakt wyglądam troszkę jak dziecko)
To mowie-ale Panie Profesorze, ja mam 26 lat.
A Profesor-o to faktycznie, faktycznie, najwyższy czas...to inna przyczyna, szukajmy wiec
I potem dał skierowania na te badania.
Albo mowi do mnie- a pani taka ladna, z taka werwą
Heh, a tak się mało odzywa. Albo mowi-bo zna mojego dziadka-całą wizyte jaki to dobry człowiekA swoje w tym czasie robi-bada, pisze badania, zalecenia.
Ja bym nie oceniała lekarza po tym co i ile mowi, ale jak leczy i jak prowadzi.
Taka mała dygresja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 22:33
-
kmb wrote:Kochana bo ustalone było, że piszemy w tym cyklu którym się udało. Lista była by nieczytelna gdyby przy każdej było napisane np. Jak u mnie KMB - 6 IUI, ostatnia udana w tym 5 IUI ciąża biochemiczna. Byłaś kochanie na liście z buzkami wpisana kiedy IUI była udana.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Lunk_a wrote:Tak wlasnie jest ze ponoć po poronieniu udaje się od razu albo jest cykl bezowulacyjny. Powodzenia!* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Dziękuję. Tobie również życzę powodzenia, oby @ przyszła w odpowiednim czasie:)
Ale co zrobie, niech ta teraz przyjdzie kiedy ma przyjść, ja sobie na nią cierpliwie poczekam
Ja troszkę jestem zdania, i jestem w tym monotematyczna:), ze organizm wie co dla nas dobre. Jak będzie gotowy, będzie miesiaczka. Czasem naturze trzeba pomóc, często nawet, ale nie tutaj, nie teraz, niech ta pierwsza miesiaczka po poronieniu przyjdzie bez pomocy ludzkiejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 22:38