INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muszynka przykro mi bardzo
bartusiowa-mama no a gdzie wyniki ? Masz już? Nie nakręcaj się, poczekaj.
gaja o kurde to sporo tego masz
Mnie znów dziś jajnik boli. Wczoraj ciągnęło na dole brzucha, dziś jajnik, no ja nie wiem o co chodzi! -
Teraz wiem co mnie tak te jajniki pobolewały tyle jajek tylko ciekawe czy w nich są dojrzałe komórki czy tylko na ilość poszły a nie na jakość a dziewczyny czy wy miałyście robione badanie krwi przed IUI bo mi tu nie robią a i ile czasu przed IUI brałyście zastrzyk(ovitrelle).uciekam do pracy odczytam wieczorem i dzięki za wszystko02 06 2015
26 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
Dziekuje dziewczyny za cieple slowo.
Teraz to plan jest taki żeby M namowic na wizyte w klinice (do tej pory leczyliśmy się u poleconych andrologów, a IUI była wykonywana u gin w prywatnym gabinecie).
Być może tam powiedzą, ze IUI nie ma sensu bo parametry zolnierzy sa niskie i zakwalifikujemy się do ivf.
M jest przeciwny bo procedura ivf nie jest latwa dla kobiety wiec się martwi. Ja jestem taka, ze nie analizuje tylko szukam wyjścia z sytuacji. Wszystko aby tylko osiągnąć upragniony cel.I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
gaja13 wrote:Dziewczyny właśnie wróciłam z monitoringu mam 2 jajeczka po 16 i 13,12,11,10 trochę dużo ich a endo nie imponuje 5mm jutro mam się zgłosić ponownie.
Ależ produkcja:) Ściskam kciuki...
Muszynko nie martw się, ja w tym cyklu też miałam wielkie nadzieje...wszystko szło gładko...najpierw CLO...piękne pęcherzyki, pregnyl - pękły, ciałko żółte, tempka znakomita, ale wczoraj 2 testy negatywne...;( teraz przygotowuję się psychicznie i finansowo ;p do pierwszego IUI... -
gaja13 ja zastrzyk brałam 36 h wcześniej. Ja miałam wcześniej zrobione wszystkie hormony jedynie wirusowe mi robili tuż przed.
migot_ka a w którym dc jesteś? Może jeszcze za wcześnie na sikańca ? -
MiliTu wrote:gaja13 ja zastrzyk brałam 36 h wcześniej. Ja miałam wcześniej zrobione wszystkie hormony jedynie wirusowe mi robili tuż przed.
migot_ka a w którym dc jesteś? Może jeszcze za wcześnie na sikańca ?
Dzisiaj 25dc -
kmb no stwoerdzenie, ze jesteś w ciąży
muszynka ja bym robiła tak jak Ty. Cel jest wazny, a tutaj cel jest dobry. Trzeba dzialac. W końcu jakaś droga zaprowadzi do celu.
gaja dużo masz jajeczek. Mi gin dał teraz wlasnie fostimon, bo on nie upośledza endo. -
Lunk_a wrote:kmb no stwoerdzenie, ze jesteś w ciąży
muszynka ja bym robiła tak jak Ty. Cel jest wazny, a tutaj cel jest dobry. Trzeba dzialac. W końcu jakaś droga zaprowadzi do celu.
gaja dużo masz jajeczek. Mi gin dał teraz wlasnie fostimon, bo on nie upośledza endo.
Ja jestem dowodem, se warto walczyćniezapominajka lubi tę wiadomość
-
migot_ka no co Ty przecież to jeszcze wcześnie! A jakie masz cykle zwykle ? W 25 dniu to beta może wyjść prędzej, ale nie sikaniec! Głowa do góry!
-
MiliTu wrote:migot_ka no co Ty przecież to jeszcze wcześnie! A jakie masz cykle zwykle ? W 25 dniu to beta może wyjść prędzej, ale nie sikaniec! Głowa do góry!
Naprawdę???????
Mam cykle 26-28 dniowe... -
migot_ka specjalistką nie jestem ale dla mnie to za szybko. Sikaniec min w dniu @, ja bym poszła na bete
aszka, migot_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygaja13 wrote:Teraz wiem co mnie tak te jajniki pobolewały tyle jajek tylko ciekawe czy w nich są dojrzałe komórki czy tylko na ilość poszły a nie na jakość a dziewczyny czy wy miałyście robione badanie krwi przed IUI bo mi tu nie robią a i ile czasu przed IUI brałyście zastrzyk(ovitrelle).uciekam do pracy odczytam wieczorem i dzięki za wszystko
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Dziekuje dziewczyny za cieple slowo.
Teraz to plan jest taki żeby M namowic na wizyte w klinice (do tej pory leczyliśmy się u poleconych andrologów, a IUI była wykonywana u gin w prywatnym gabinecie).
Być może tam powiedzą, ze IUI nie ma sensu bo parametry zolnierzy sa niskie i zakwalifikujemy się do ivf.
M jest przeciwny bo procedura ivf nie jest latwa dla kobiety wiec się martwi. Ja jestem taka, ze nie analizuje tylko szukam wyjścia z sytuacji. Wszystko aby tylko osiągnąć upragniony cel. -
nick nieaktualny
-
Uff...pocieszyłyście mnie:) Czekamy w takim razie do końca tyg. i w razie w poniedziałek zrobię betę
-
migot_ka no ja wiem że chce się wiedzieć szybko, ale popatrz - zagnieżdżenie masz 10-12 dni po - do tego czasu raczej sikaniec Ci nie wyjdzie. Wdech wydech i na spokojnie
Zobaczymy czy ja za tydzień będę tak mówiłaDziś mam 17 dc - mam czekać do 28. Tylko te jajniki. Czemu bolą ?
-
gdzie jest przyczyna? dlaczego? pierwszą ciążę donosiłam bez żadnego problemu
a teraz? listopad - poronienie, beta 50, progesteron 4... teraz beta z piatku do wczoraj urosła o 5 jednostek... za 2h będę miała wynik progesteronu.. babka w labo obiecała mi to zrobić na cito... zobaczymy czy to o niego chodz.. obecnie biorę 3 x 1 dupka
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 -