INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
bartusiowa-mama zatem poczekaj, powtórz i później lekarz. Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualnybartusiowa- jest tu taka dziewczyna, ona mnie nie zna, ja poczytywałam ich ciążowy wątek kieyś- jej beta najpierw wolno przyrastała a potem rosła bardzo powoli- jadła końskie dawki lutki co s kolo 600 chyba, utrzymala ciaze, dziecko jest zdrowe, ok 20 tydz:)
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczeta, powoli do Was wracam. Odlaczylam sie znowu na jakis czas... Czekalam na @, ostatnia 26 kwietnia no i tak sie dluzylo i postanowilam wrocic na watek gdy juz sie sprawa nieco wyklaruje. Dzisiaj zaczelam plamic i mam ogromna nadzieje, ze sie rozkreci i bedziemy mogli zaczac przygotowania do iui. Wszytskim ktorym sie udalo bardzo gratuluje, tym ktorym niestety nie przesylam przytulasy a tym ktore nadal drza, trzymam mocno kciuki.
-
Dzieki kochane jestescie... tylko Wy rozumiecie co to za walka i jak to boli.. szukalam info o duphsstonie... czy ktoras sie natknela na info o ile statystycznie zwieksza sie prg przy 1 tabletce 10mg? Moze powinnam brac luteine? Przynajmniej wykazaloby stezenie a tak to wiem tylko ile wynosi moj naturalny. I czy ktoras wie jaka jest max dawka dupka? 2x3 dz?
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Czuje przedziwne rozpieranie macicy.. absolutnie nie bol okresowy.. pamietam ze w listopadzie plamilam juz od soboty (bardzo malutko krwi ale byla) i tak do srody(poronienie). Wowczas nie brałam absolutnie żadnych wspomagaczy... dobra juz koncze to biadolenie bo gorzkie żale urzadzam
a to forum o iui a nie problemach z prg
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
bartusiowa-mama ja takie uczucie plus ciągnięcie w dół i bóle jajnika czuję od dwóch dni...
-
nick nieaktualnykarolinak886 wrote:To juz lekka przesada, wszedzie lekarze wymagaja aby byla osoba towarzyszaca i nie zgodze sie tym, ze w Invimedzie puszczaja sobie samych. Moze Invimed pomylilas z inna klinika
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybartusiowa-mama wrote:Dzieki kochane jestescie... tylko Wy rozumiecie co to za walka i jak to boli.. szukalam info o duphsstonie... czy ktoras sie natknela na info o ile statystycznie zwieksza sie prg przy 1 tabletce 10mg? Moze powinnam brac luteine? Przynajmniej wykazaloby stezenie a tak to wiem tylko ile wynosi moj naturalny. I czy ktoras wie jaka jest max dawka dupka? 2x3 dz?
-
MARCOWE IUI
13.03 - kaka470/1
29.03 - niezapominajka/2
KWIETNIOWE 17 IUI
15.04 - Kamila8k/3
MAJOWE 20 IUI
16.05 - aszka/1
18.05 - Aga 1/1
21.05 - kkkaaarrr/1
23.05 - glitterpink/1
31.05 - kmb/ 6
CZERWCOWE IUI
01.06 - Babe B
02.06 - gaja13
02.06 - Inkaa
02.06 - agniecha88
03.06 - karmela85
05.06 - Nanatasza
05.06 - kasiula1020
06.06 - Malwa85
08.06 - muszynka
08.06 - bartusiowa-mama /1
11.06 - Eltasz
18.06 - MiliTu
LIPCOWE IUI
05.07 - sylwiaśta159
JAK KTÓRĄŚ POMINELAM ALBO COS ZLE WPISANE PISZCIE POPRAWIE02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
bartusiowa-mamo, jak lekarz powiedział, że masz się nie martwić, to chyba wie, co mówi
wiem, co czujesz, bo ja też po poronieniu jestem. Ten przyrost bety faktycznie trochę słaby, ale jednak jest
Bądź dobrej mysli.
muszynka, przykro mi bardzoprzytulam mocno.
Lunka, moze Ty każdej powinnaś tak dobrze jak kmb wywróżyćwiedźmo jedna
Eltasz, powtórz tę betę, bo ona taka niejasnapregnyl do 10 dni po podaniu się utrzymuje
migotka, też mi się wydaje, ze może być trochę wcześnie na sikańca, beta chyba bardziej by przemówiła -
muszynko, współczuję.. trzymaj się jakoś..
bartusiowa-mamo - dziewczyny mają rację, poczekaj do jutra, postaraj się wyciszyć. Wydaje mi się, że nie mamy wpływu już na to co się dzieje w brzuchu
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Dziewczyny podjelam decyzje.. nie chce sie starac w okresie wakacyjnym. Jesli moj maz bedzie nalegal na iui to ok. Zrobimy. Ale ten czas te 2 mce chce przeznaczyc na siebie. Nie bede dmuchala i chuchala bo ovu bo zagniezdzenie bo to i tamto. Zero wykresow i tylko (jesli nie bedzie iui) szybki test temperatury aby potwierdzic ovu (duphaston). Chce schudnac. Bede cwiczyc nie zwazajac na dzien cyklu. Mam otylosc i mysle ze chudnac wylecze przyczyne a nie tylko objawy. 6 lipca dietetyk.
aszka, Nanatasza lubią tę wiadomość
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Poza tym jestem wykonczona psychicznie po 18 cyklach w tym oficjalnie dwoch udanych. Musze odnaleźć rownowage.. na nowo stworzyć żar w małżeństwie (tu trza schusc). Seks ma byc przyjemnością a nie prokreacja.
Nanatasza, lipa, muszynka lubią tę wiadomość
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualnyI bardzo dobrze, trzeba w koncu zrobic cos dla siebie. Ja dostalam @, spoznila sie dzien wiec pewnie IUI sie tez przesunie, ale zobaczymy. I szczerze, myslalam, ze bede odliczac podekscytowana, ale nie. To bedzie inseminacja na luzie, co cykl to jestem bardziej na luzie, w koncu to juz 20 ...
aszka lubi tę wiadomość