INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak to moj pierwszy raz
pani dr pochwalila piekne amh wrazie stymulacji choc mowi ze nie widzi potrzeby. Skoro dzis o 12 mialam zastrYk to kiedy moge robic test by nie byl falszywy?
Ogolnie owu mialabym pewnie dopiero w pon w 14-15 dc no ale...skoro przy 17 tez mialscie to spoko
-
sylwiaśta159 wrote:Tak bez stymulacji
dzieki dziewczyny i prosze o przepisanie mnie na jutro i mocne kciuki) zobaczymy jeszcze jak jutro nasienie ale jak bedzir zle to skorzystamy z mrozonego
U mnie też szybko robił zastrzyk był o 20 a IUI o 10.45 i się udało. Trzymam kciuki -
u mnie 12 dni po pregnylu juz nie bylo sladu. po ovitrelle nie wiem, bo nie robilam nawet testu, ale przypuszczam ze podobnie. pewnie w poniedzialek bedziesz musiala jechac na usg sprawdzic czy pecherzyk pekl i tez dostaniesz jakis hormon na podtrzymanie ewentualnej ciazy. ja dostalam lutinus, pani w aptece mowila ze jest jest lepszy od luteiny, ale jak chce moze mi sprzedac luteine.
Peonia88
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Tak to moj pierwszy raz
pani dr pochwalila piekne amh wrazie stymulacji choc mowi ze nie widzi potrzeby. Skoro dzis o 12 mialam zastrYk to kiedy moge robic test by nie byl falszywy?
Ogolnie owu mialabym pewnie dopiero w pon w 14-15 dc no ale...skoro przy 17 tez mialscie to spoko
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
kmb wrote:U mnie beta piękna, serduszko bije. Tylko ten sluz dwa dni lekko różowy chwilami był. Może poprostu chce chuchac na zimne. A lekarz jest super. Poplakal się jak byłam na wizycie i mówił, że tak się cieszy jak by to jego było. Nawet żartował, że trochę tak jego. I jak już będę prowadzona przez innego po wakacjach to po każdej wizycie prosi by dać znać co u nas. Stwierdziłam, że zamówię mu na allegro Oscara statuetkę. Za ten mały cud.
ale masz extra lekarza!!! myslalam, ze tacy nie istnieja, ze ich juz naeet nie rusza czy pacjantka zajdzie w ciaze, czy nie. ciesze sie, ze ciaza sie fajnie rozwija i zycze samych cudownych dni!!
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:to boję się, że jak pęknie po 36 to nasze plemniory już padnięte będą... ale, obiecałam sobie, że nie bęędę wchodzić na inne wątki, fora i czytać i się negatywnie nakręcać...
-
nie beda padniete! tak szybko tez nie umieraja, warunki maja tam dobre
36 h od zastrzyku, a iui masz 24h po, wiec bedzie tak w sam raz, zobaczysz! powodzenia jutro i daj znac jak wrazenia!
moj maz wczoraj zartowal, ze tak strasznie pani dr Cz. nie lubie, a jeszcze jej bede dziekowac, bo moze jej sie udalo nam dzidziusia zrobic. teraz najgorsze to czekanie.
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykmb obaliłaś też teorię, że max 3-5 iui ... Ty próbowałaś dalej i za 6 razem- proszę!!!
mam nadzieję, że w razie co dostanę lutkę nie lutinus ...;/ w razie co mam w omu jeszcze luteinęchociaż dr P mówiła że w 6dpo prg 12,5 jest ok...(wiem, w 7 sie robi, ale mi sie popierdzielilo i w 6 zrobiłam
)
to jak ja mam fl 12 dni max to w 11 jak zrobie to jeszcze zastrzyk moze byc ...? lipaczłowiek się nakręci a tu zonk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 14:57
kmb lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:kmb obaliłaś też teorię, że max 3-5 iui ... Ty próbowałaś dalej i za 6 razem- proszę!!!
mam nadzieję, że w razie co dostanę lutkę nie lutinus ...;/ w razie co mam w omu jeszcze luteinęchociaż dr P mówiła że w 6dpo prg 12,5 jest ok...(wiem, w 7 sie robi, ale mi sie popierdzielilo i w 6 zrobiłam
)
to jak ja mam fl 12 dni max to w 11 jak zrobie to jeszcze zastrzyk moze byc ...? lipaczłowiek się nakręci a tu zonk
A czemu wolisz luteinę??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipa a on wie, że ivf to też z jego nasieniem? Wiem, głupie pytanie, ale np zauważyłam, że o dziwo duży procent społeczeństwa myśli że jak in vitro to dziecko nie jest nasze... mój zmienił nastawienie o ivf jak mu powiedziałam co nieco o tej metodzie... ale też nie był przeciwny, mało po prostu wiedział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:36
-
sylwiaśta159 wrote:Dziewczyny, ale jedno Wam powiem... odkad wiem, że od tego cyklu staramy się za pomoca IUI, nie naturalnie i seks nie jest dla robienia dzieci... to moje libido skoczylo o 500%!!!! Caly czas pożądam mojego P... tak wiem, seks powinien byc dla przyjemnosci, ale nikt mi nie powie ze w glowie nie siedzi mysl, a moze teraz sie uda...
Jedno jest pewne, takiego libido nie mialam od wielu wielu miesiecy!!!👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy