INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:A moim M to raczej staramy się tak nawet trochę z tego wszystkiego żartować. Gdy po iui do niego zadzwoniłam i powiedziałam, ze widziałam jego żołnierzyki pod mikroskopem to zapytał czy były agresywne i szczękały zębami. Bo on wie, ze jego są agresywne
no a dzisiaj wybieram się kupić sobie ananas, bo podobno na zagnieżdżenie pomaga. Stosowała któraś?
Ja jadłam ananasa, kupiłam zaraz po wizycie potwierdzającej, że pęcherzyki pękły. I wcinałam przez cały tydzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Hej kochane ! to i jak sie do Was przytule
wprawdzie moje iui wypadnie na wrzesien najprawdopodobniej dopiero ale juz bardzo chetnie tu z Wami przycupne
powiedzcie mi jakie wymagali od Was badania przed iui?
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualnyAnia koleżanka tu pare stron wcześniej o to pytała i opisywałyśmy
to jednak zmieniłaś plany ?
myślę, że dobrze, bo skoro wszystko jest ok z nasieniem u Ciebie też to po co od razu IVF
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:39
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
ja nie miałam hiv, hcv, chlamydia. Ja miałam tylko wszystkie hormony, amh, przeciwciała p/plemnikowe, hsg. Kilka razy pytałam lekarza, czy to starczy, czy mam jeszcze coś zbadać, ale nic mi nie zalecił. A z tym badaniem, czy plemniki widzą komórkę jajową dr kazał się wstrzymać i zbadać dopiero jak beta teraz wyjdzie negatywna.
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaaaa to o ten test wiązania chodzi... podziwiam ię, że wytrzymasz o 13 dpo... ja pewnie jak się sparzę 2-3razy to też mi się odechce robić bety w 10-11 dpo... w sumie to bedzie moja pierwsza
ja w gyn nie robiłam, ale np robiąc w diagnostyce zawsze do 15:00 tego dnia mam wyniki wszystkich badańWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 16:01