INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyindia wrote:Ja już mam schizę, że pęcherzyk nie pęknie
temperatura jeszcze niżej niż wczoraj
-
nick nieaktualnyA moim M to raczej staramy się tak nawet trochę z tego wszystkiego żartować. Gdy po iui do niego zadzwoniłam i powiedziałam, ze widziałam jego żołnierzyki pod mikroskopem to zapytał czy były agresywne i szczękały zębami. Bo on wie, ze jego są agresywne
no a dzisiaj wybieram się kupić sobie ananas, bo podobno na zagnieżdżenie pomaga. Stosowała któraś?
-
mam aktualne wieści
beta z dzisiaj 77, 67 więc to na pewno nie był zastrzyk
dziękuje kochane za wsparcie :* i nieśmiało wysyłam wiruskiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:24
Eltasz, sylwiaśta159, lilou, Neo84, gaja13, Mimi86, Viera Yves, gocha04, lipa lubią tę wiadomość
po 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasyzero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:A moim M to raczej staramy się tak nawet trochę z tego wszystkiego żartować. Gdy po iui do niego zadzwoniłam i powiedziałam, ze widziałam jego żołnierzyki pod mikroskopem to zapytał czy były agresywne i szczękały zębami. Bo on wie, ze jego są agresywne
no a dzisiaj wybieram się kupić sobie ananas, bo podobno na zagnieżdżenie pomaga. Stosowała któraś?
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytaśta wrote:krew oddana teraz czekam na wynik chociaż wczoraj po pracy dostałam tak koszmarnego bólu brzucha, że ledwo funkcjonowałam, przyniosłam zakupy z auta i tak mnie złapało że dopiero po 3 nospach i 2 duphastonach zaczęło odpuszczać i dzisiaj jest ok więc rano wróciła nadzieja i pojechałam zrobić bete
taśta lubi tę wiadomość
-
taśta wrote:mam aktualne wieści
beta z dzisiaj 77, 67 więc to na pewno nie był zastrzyk
dziękuje kochane za wsparcie :* i nieśmiało wysyłam wiruski
Taśta cudowne wieści;)
GRATULACJE;)taśta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tasta - gratulacje
trzymam kciuki za pomyslne 9 miesięcy
takie wieści lubimy
U mnie lipton.... bylam wczoraj na kontroli usg.. w prawym pecherzyk odpuscil natomiast w lewym ladny 15.5mm (10dc). Niestety endometrium niezadowalajace... ledwo 4mmw poniedzialek jeszcze usg - jesli nie urosnie to w tym mcu musimy odpuscic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:44
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualny
-
Bardzo dziękuję za każde słowo wsparcia
więcej wirusków wyślę w pon bo becie w klinice jak mi oficjalnie powiedzą, że jestem w ciąży
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
i czekam na kolejny bo nudno będzie mi samej
oczywiście Was nie opuszczę bo przyniosłyście mi szczęście i będę Was wspierać i zaglądać!
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
Wgl szlag mnie lekko trafil kiedy ginekolog powiedzial ze mam swietny progesteron! Dla przypomnienia 32 ale w jednostkach umol czy jakostak a nie ng czyli normy dla ciezarnych to od 36 w gore! Przeliczajac na ng wychodzi okolo 10!!!!! Dziesiec ng to swietny progesteron i to w ciazy??? Chyba poszukam kompetentniejszego lekarza i kliniki....
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualnytak myślę, czy też za 4 dni nie zrobić bety
chociaż bałabym sięęę... jak cholera! Z jednej strony strach, że się nie udało a z drugiej chyba wolę wiedzieć, że @ czyha a nie nagle przyjdzie, wolę się chhyba przygotować w razie co
bety nie trzeba robić na czczo nie?
i jeszcze jedno... zastrzyk to jest hormon HCG czy b-HCG? Bo wiem, że laboratoria robią HCG i b-HCG i np jeśli zastrzyk to ogółem HCG a ja zrobię betę?
bartusiowa, mnie powiedziała dr, że prg 15 jest OK, ale lutkę i tak biorę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 14:03
-
Bylam wczoraj na wszystkich zaleconych przez pania dietetyk badaniach. W tym kolejny raz krzywa cukrowa bo jak przewidywalam sama glukoza jest na fiut. I bez insuliny nic nie oznacza. Dostalam przerazajacy rachunek na 739 zl... ale czego sie nie robi w walce o dzidziusia....
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
sylwiaśta159 wrote:tak myślę, czy też za 4 dni nie zrobić bety
chociaż bałabym sięęę... jak cholera! Z jednej strony strach, że się nie udało a z drugiej chyba wolę wiedzieć, że @ czyha a nie nagle przyjdzie, wolę się chhyba przygotować w razie co
i jeszcze jedno... zastrzyk to jest hormon HCG czy b-HCG? Bo wiem, że laboratoria robią HCG i b-HCG i np jeśli zastrzyk to ogółem HCG a ja zrobię betę?ja zawsze 10 dpo robie
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
sylwiaśta159 wrote:tak myślę, czy też za 4 dni nie zrobić bety
i jeszcze jedno... zastrzyk to jest hormon HCG czy b-HCG? Bo wiem, że laboratoria robią HCG i b-HCG i np jeśli zastrzyk to ogółem HCG a ja zrobię betę?
bartusiowa, mnie powiedziała dr, że prg 15 jest OK, ale lutkę i tak biorę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 14:06
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualny