INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, kiedy najlepiej zrobić badanie progesteronu? W 21dc?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiesz, różne są opinie dot. blokowania, a zależy też jaka dawka, ja bym nie ryzykowała, dopóki nie miałabym pewności, że pękl, więc tak jak mówisz, leć najpierw podejrzyj jajko
Ja też zaczęłam brać dopiero 3 po, po monitoringu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 08:39
-
Nie biorę lutki, gin mi przepisał tylko duphaston.
India, dzień po IUI też miałam niską temperaturę - dopiero dzisiaj mi lekko skoczyła;) -
nick nieaktualny
-
Sylwiaśta a po duphastomie mogę badać?
-
nick nieaktualnytak, bo z tego co wiem, dupek jest syntetyczny i jakby w badaniu jego poziom nie wyjdzie, a lutka sprawiłaby że wynik miałabyś bardzo wysoki
ja bez lutki mam prg ok 15 a z lutką 50 25 jednostek, a teraz biorę lutkę 200 to nie wiem ile by było na badaniu
tak czy inaczej możesz robić -
nick nieaktualnyDzień dobry. Ależ tu ruch na wątku w sobotni poranek
. Ja wczoraj cały dzień bóle jajników miałam, w pracy cieżko było wysiedzieć. A potem wyszłam jeszcze z koleżankami ale cały czas mi się tylko do domku chciało. A lekarz jeszcze na wczoraj przytulanki zarządził a ja tylko o spaniu myślałam.... Na szczęście ochota w odpowiednim momencie przyszła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Zastanawiam się, czego lutki mi nie przepisał...jak na moje oko mam niski progesteron...;/
Co prawda robiłam rok temu, ale okaże się...
A czy duphastom też podnosi progesteron?
---
Mnie jajniki w ogóle nic a nic nie bolą...pęcherzyk już na pewno pękł, ale kompletnie nic nie czułam, chociaż bacznie starałam się obserwować swój organizm, aby wyczuć ten moment, no ale ani widu ani słychu;) Bolą mnie tylko piersi od dzisiaj i są ciężkie...
Wczoraj w ogóle kiepsko się czułam, byłam senna, zmęczona i nie do życia - ale za każdym razem tak mam po pregnylu - organizm bardzo osłabiony...nie miałam w ogóle ochoty nadobrze, że mąż czuwał nad wszystkim;)
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymigot_ka wrote:Zastanawiam się, czego lutki mi nie przepisał...jak na moje oko mam niski progesteron...;/
Co prawda robiłam rok temu, ale okaże się...
A czy duphastom też podnosi progesteron?
---
Mnie jajniki w ogóle nic a nic nie bolą...pęcherzyk już na pewno pękł, ale kompletnie nic nie czułam, chociaż bacznie starałam się obserwować swój organizm, aby wyczuć ten moment, no ale ani widu ani słychu;) Bolą mnie tylko piersi od dzisiaj i są ciężkie...
Wczoraj w ogóle kiepsko się czułam, byłam senna, zmęczona i nie do życia - ale za każdym razem tak mam po pregnylu - organizm bardzo osłabiony...nie miałam w ogóle ochoty nadobrze, że mąż czuwał nad wszystkim;)
różnica jest taka że luteina jest jakby naturalna a dupek syntetyczny
migot_ka lubi tę wiadomość
-
Ok, już wszystko jasne;) Dzięki Sylwiaśta za pomoc;) Jestem spokojniejsza;)
-
krysiak wrote:Tasta, trzymam kciuki. Daj znać jak beta. &&&&po 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015
Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasyzero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
nick nieaktualny
-
Taśta wszyscy trzymamy kciuki;)