INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylilou wrote:do ilu iui macie zamiar podchodzić?
krysiak i india, powodzenia! -
No to melduje. Jajka mało urosły. Zastanawia mnie czemu jeden urosl 1mm a drugi 4 mm w 2, 5 dnia...dzis 11/12dc tak liczę bo zalalo mnie o północy:-D
No ale dr mówi ze jest ok. Mam jeszcze zrobić 2 zastrzyki, w pon zbadać estradiol i lh. W pon usg. I iui wtorek, środa o ile będzie ok. Ednometrium 8, 7mm. -
nick nieaktualnylilou wrote:krysiak, to ty w de robisz iui, że masz dofinansowanie na 8 podejść? My w pl wszystko musimy płacić, jedna iui, to koszt ok. 1000 zł ;/
-
lilou wrote:tasta, bardzo wcześnie testowałaś, mam nadzieję, że jutro będziemy ci mogły gratulować!
zawsze wole zrobić wcześniej, żeby pozbyć się złudzeń i spokojnie czekać na małpę
My zakładaliśmy 3 IUI, Ja o tylu myślałam a lekarz potwierdził, że to najlepsze rozwiązanie.po 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasyzero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Część dziewczyny. Wczoraj w moim 15dc miałam dwa pęcherzyki 14 i 16mm. Jutro jadę na monitoring i zobacze kiedy decyzją o pierwszej iui. Miała być w pierwszej wersji dziś lub jutro ale że te moje pęcherzyki tak słabo rosną bo zaledwie 1mm na dobę iui będzie później. Cały czas Was czytam. Przez dwa miesiące poprzednie zmagalam się z torbiel która miała 89mm ale lekami udało mi się ją zwalczyć. Na pęcherzyki mam zastrzyki ostatni bralam w 13dc bo wtedy jeszcze pęcherzyk dominujący miał 14mm. Mam takie pytanie czy ten mój dominujący jeszcze pod rośnie czy już przestanie rosnąć. Mam nadzieję że jutro będzie już odpowiedni. Bo to mnie teraz martwi. A w tym cyklu akurat przydarzyło mi się przeziębienie że musialam brać ferveks więc pewnie to też miało wpływ na pęcherzyki .jak myślicieli?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytaśta wrote:Bo ja bardzo niecierpliwa jestem
zawsze wole zrobić wcześniej, żeby pozbyć się złudzeń i spokojnie czekać na małpę
My zakładaliśmy 3 IUI, Ja o tylu myślałam a lekarz potwierdził, że to najlepsze rozwiązanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:Krysiak a jaka masz kk? I w jakim landzie mieszkasz? Jak nie chcesz tu to mozesz na pw... sa kk ktore za iui, ivf i icsi oplacaja 100%
-
nick nieaktualnyNo ja mieszkam w NRW i wiem ze TKK i jedno AOK oplaca tutaj to w 100% jestem zorientowana bo w poprzednia ciaze zaszlam w ostatnim cyklu przed iui tak więc interesowal mnie temat bo zastanawialam sie nad zmiana kk bo moja niestety doplaca tylko 150e do tego interesu a mialam kogo sie radzic bo najlepsza przyjaciolka mojej kuzynki miala 3 icsi...
-
nick nieaktualnyJa przeszlam z AOK do TK, gdyz w AOK nawet podczas monitoringow malo doplacali i duzo musialam sama placic, z tymi 50% moge zyc. KK nie chce juz zmieniac bo dawniej jako studentka juz w TK bylam i bylam bardzo zadowolona. Wiec tutaj zostane i jak trzeba bedzie to bede bulic
-
aszka wrote:krysiak migotka india kciuki są.
Dziękuję Aszka;)