INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muszynka wrote:Kochane mamy kwalifikacje do ivf
dziś zrobiliśmy jeszcze wymagane badania w sierpniu wizyta i startujemy
Do IUI za slabe parametry wiec i szansa niewielka, dlatego się zdecydowaliśmy isc krok dalej.
Dziekuje Wam za cieple przyjecie na tym watku, trzymam kciuki za kazda z Was
Powodzeniamuszynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Kochane mamy kwalifikacje do ivf
Do IUI za slabe parametry wiec i szansa niewielka, dlatego się zdecydowaliśmy isc krok dalej.
PowodzeniaPowodzenia
muszynka lubi tę wiadomość
-
India trzymam mocno kciuki!!! I zmień nastawienie - będzie dobrze zobaczysz:)
-
india wrote:Dzień dobry
Dziewczyny proszę o mocne kciuki
Test owu dziś ma dwie mocne krechy, ale to pewnie po zastrzyku więc nie wiem czy jest się z czego cieszyć
jest jest więc się ciesztrzymam kciuki!
po 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasyzero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
india i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki && a testów owu biorąc zastrzyk w ogóle nie powinnaś robić bo wynik jest fałszywy, bo przecież dodatkowo wspomagasz organizmstarania od 11.2013 I IUI 19.04.2015
II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:endometriozy
bo taki ból nie do wytrzymania przy @ nie jest normalny
Ból może nie jest nie do wytrzymania, ale wqr..a, i wtedy miesiączki jest bardzo mało, bo wszystko jest zaciśnięte.
India kciuki zaciśnięte.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
india wrote:Endo 9mm pecherzyk 22mm. Meza juz wzieli w obrotypo 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015
Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasyzero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
muszynka wrote:Kochane mamy kwalifikacje do ivf
Powodzenia
Cześć, od jakiegoś czasu Was podczytuję sama jestem już po jednej IUI, lada dzień mam mieć kolejną, Muszynka chciałam zapytać czy ivf robicie na NFZ?? I czy długo czekaliście żeby dostać się do programu?Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
india wrote:Endo 9mm pecherzyk 22mm. Meza juz wzieli w obroty
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny. Wczoraj w moim 15dc miałam dwa pęcherzyki 14 i 16mm. Jutro jadę na monitoring i zobacze kiedy decyzją o pierwszej iui. Miała być w pierwszej wersji dziś lub jutro ale że te moje pęcherzyki tak słabo rosną bo zaledwie 1mm na dobę iui będzie później. Cały czas Was czytam. Przez dwa miesiące poprzednie zmagalam się z torbiel która miała 89mm ale lekami udało mi się ją zwalczyć. Na pęcherzyki mam zastrzyki ostatni bralam w 13dc bo wtedy jeszcze pęcherzyk dominujący miał 14mm. Mam takie pytanie czy ten mój dominujący jeszcze pod rośnie czy już przestanie rosnąć. Mam nadzieję że jutro będzie już odpowiedni. Bo to mnie teraz martwi. A w tym cyklu akurat przydarzyło mi się przeziębienie że musialam brać ferveks więc pewnie to też miało wpływ na pęcherzyki .jak myślicieli?
-
nick nieaktualnydzien dobry, witam Panie! Ja tez jestem juz po. Endo nadal bez rewelacji ale ciut podroslo, 7,5mm, pecherzyk 20mm wiec tez ciut jeszcze zdazyl urosnac. Doktorek mowil, ze moment idealny bo z wynikow krwi wychodzi ze owualcja tuz tuz i gdybysmy jednak na sobote sie zdecydowali to byloby za pozno. Na usg bylo widac, ze komorka jajowa wlasnie zaczyna uwalniac jajeczko. No i pod mikroskopem poogladalam sobie nasze plemniczki. Ohhhhh, coz za emocje.
India, trzymam za nas obie mocne kciuki. Teraz dwa tygodnie czekania. Ja dostalam znowu utrogest, od jutra po dwie dopochwowo na wieczor.
A no i kazal nam dzisiaj jeszcze poprawic i nie czekac do jutra.taśta, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Kochane mamy kwalifikacje do ivf
Powodzeniamuszynka lubi tę wiadomość
-
kaka470 wrote:Kochana tak się cieszę powodzenia i odezwij się od czasu do czasu jak się sprawy mają
India czekam na relacje;) -
krysiak wrote:dzien dobry, witam Panie! Ja tez jestem juz po. Endo nadal bez rewelacji ale ciut podroslo, 7,5mm, pecherzyk 20mm wiec tez ciut jeszcze zdazyl urosnac. Doktorek mowil, ze moment idealny bo z wynikow krwi wychodzi ze owualcja tuz tuz i gdybysmy jednak na sobote sie zdecydowali to byloby za pozno. Na usg bylo widac, ze komorka jajowa wlasnie zaczyna uwalniac jajeczko. No i pod mikroskopem poogladalam sobie nasze plemniczki. Ohhhhh, coz za emocje.
India, trzymam za nas obie mocne kciuki. Teraz dwa tygodnie czekania. Ja dostalam znowu utrogest, od jutra po dwie dopochwowo na wieczor.
A no i kazal nam dzisiaj jeszcze poprawic i nie czekac do jutra.
Super:) U mnie na USG też było widać, jak komórka jajowa właśnie zaczyna uwalniać jajeczko:)
Za mnie też proszę mocno trzymać kciuki;)
Pewnie będziemy razem testowaćkrysiak, aszka, gaja13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymigot_ka wrote:Super:) U mnie na USG też było widać, jak komórka jajowa właśnie zaczyna uwalniać jajeczko:)
Za mnie też proszę mocno trzymać kciuki;)
Pewnie będziemy razem testowaćmigot_ka lubi tę wiadomość