INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka pisz tutaj, wyżyjemy się wszystkie;)
-
nick nieaktualnyjakby co- wysłałam
płacz pomaga, tyle razy, ile płakałam podczas starań... tyle łez nie wylałam razem rzecz biorąc z wszystkich innych powodów... jutro pewnie będzie powtórka, najpierw będę się śmiała saama z siebie, że jakim prawem miałam naddzieję a pod wieczór, przy ulubionej muzyce pęknę... -
czy wy wszystkie miałyście laparoskopię zrobioną przed iui? Ja miałam tylko hsg i się zastanawiam, czy czego lekarze u mnie nie pominęli? Wynik testu hba już mamy i jest prawidłowy, czyli plemniki mamy przebadane wzdłuż i wszerz, więc problem jest u mnie. Może mam endometriozę, a nie wiem? Tylko laparoskopia wykrywa endometriozę?
Peonia88
-
nick nieaktualnyja nie miałam, miałam tylko HSG, endomendę tylko laparoskopia wykryje, ale nawet mając 1 lub 2 stopnia to IUI to omija a przy wyższym stadium zazwyczaj widać coś na monitoringu albo kobieta ma objawy...przede wszystkim bardzo mocne miesiączki. Nie możesz też mówić, że coś jest z Tobą nie tak, nie robiliście na tyle IUI by móc tak powiedzieć, zalecane jest do 4 STATYSTYCZNIE, ale KMB olała statystykę i proszę
) więc spokojnie :*
lunka, opowiedz, może Ci ulży :*
a jestem zmęczona, bo pogoda, lutka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 20:51
-
lilou wrote:nie krępuj się Lunka, wysłuchamy wszystkiego, jak będziemy umiały to doradzimy.
Dokładnie!!! Dawaj Lunka;) -
Ja miałam polipa na macicy, więc miałam histero i przy okazji zrobił mi laparoskopię i sprawdzał drożność jajowodów
-
nick nieaktualnySylwiasta, betujesz jutro? Sorki za zmianę tematu ale trzeba się czymś zając
ja chodzę jak w innym wymiarze, M do mnie tylko co moment: powiedz coś, a ja nadal nic. Tylko myśle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 20:57
honey028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Cześć ja w sumie jestem już po choć bez entuzjazmu podchodzę..dołączam do narzekania. Jestem wściekła na siebie ze po poronieniu tak sobie opuściłam ćwiczenia i dietę, efekty są w postaci kg...i teraz bije się z myślami autentycznie. Bo tak, to ostatnia nasza próba jak pisałam. Jak się nie uda odpuszczmy na długi czas. Jestem na etapie obojętności jak będzie to będzie. I teraz nie wiem czy zabrać się za aerobik ćwiczenia już od jutra czy odpuścić jeszcze na te 2 tyg, może mnie ten czas nie zbawi. Ale tak bym chciała zabrać się już za siebie. Normalnie załamka...a ja nie chce ćwiczyć lekko a solidnie, jak kiedyś.
2 tygodnie Cię nie zbawią. Zdecydowanie powinnaś odpuścić! Jeszcze przyjdzie czas, żeby zadbać o siebie. Wiem jak się czujesz, bo ja też uprawiam sport i tylko wtedy dobrze się czuję. Pomyśl jak fajnie będzie biegać z wózkiem, albo ćwiczyć z dzieckiem, a teraz leż i odpoczywaj, a organizm niech sam teraz pracuje na maxa
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
Czekamy, czekamy Sylwiaśta;)
-
gaja13 wrote:No to i ja dołaczam ja też mam już tego wszystkiego dość w piątek monit pewnie w wtorek IUI i narazie koniec odpuszczam ja już nie wierze że sie uda a bez tego to to wszystko niema sensu kurcze co ze mną jest nie tak
Uda się, jesteś zmęczona teraz tymi staraniami już, nie dziwie się. Z tego co widzę, miałaś 2 iui pod rząd.
Skoro już tyle przeszłyśmy dziewczyny, to nie możemy się nagle poddawać. Musimy walczyć tak długo, aż osiągniemy cel! Mamy trudniej, ale im trudniej coś zdobyć tym bardziej się to docenia. Będziemy miały najwspanialsze dzieci pod słońcem i wszystko nam wynagrodzą. Teraz musimy tylko walczyć o to, żeby dać im szansę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:10
Peonia88
-
gocha04 wrote:Viera jak u ciebie sytuacja się rozwinęła?
sytuacja się tak rozwija że jest delikatne plamienie, jutro testuje o ile @ nie przyjdzie...
muszynka kciukam za kwalifikację i oby szybciutko się udało
widzę że dzisiaj humory jak z pod czarnej chmury, ale jutro wyjdzie słońce dziewczyny, cel jest do osiągnięcia tylko swoje musimy odczekaćmuszynka lubi tę wiadomość
starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017