INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Viera ja mam jakieś dobre przeczucia co do Ciebie;)
Viera Yves lubi tę wiadomość
-
Viera Yves wrote:sytuacja się tak rozwija że jest delikatne plamienie, jutro testuje o ile @ nie przyjdzie
Viera Yves lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylilou wrote:krysiak, pierdoły ci się śnią. Musisz wierzyć, że się uda. Tylko wtedy to wszystko ma sens!
-
Nadira wrote:Muszynko, a w jakiej klinice macie kwalifikacje? U nas nikt nie wymagał ani kariotypu, ani usg jąder.( invicta) Co klinika to inne obyczaje. Powodzenia w dalszej walce o dzidziusia!
Nadira my tez invicta. Mamy kwalifikacje z czynnika męskiego dlatego u nas sa wymagane te badania.I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:bo powinno sie robic po 24 godzinach po podaniu zastrzyku do 36 godz.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
muszynka wrote:Wow chwile mnie nie było, a tu proszę jakie piękne lipcowe statystyki
Gratulacje Taśta
dbaj o siebie !
Ktoras z dziewczyn pytala jak to jest z ta kwalifikacja do ivg z mz.
A wiec zglosilam nas przez strone internetowa kliniki Pani oddzwonila z terminem napisala jakie doc przygotować (ja fsh M badanie nasienia) no i zabrać cala dokumentacja medyczna.
Przed wizyta wypelnia się cala mase dokumentów, regulaminow itd. (więcej niż przy kredycie hipotecznym) no i mila Pani dradzila nam żeby za 100 zl pojsc na wizyte przed kwalifikacja żeby sprawdzić czy wszystkie dokumenty, które sa potrzebne mamy bo jak nie to na dwa lata jesteśmy zablokowani co do możliwości staran z ministerstwa. Tak tez zrobiliśmy i się okazało, ze jeszcze brakuje usg jader mego M plus kriotyp i jak to dostarczymy to doktorka od razu nas kwalifikuje i ruszamy.
Tak wiec nic strasznego zero stresu fajna i mila atmosfera. Czekamy na wyniki badan (jeszcze około 2 tyg), wtedy oficjalna kwalifikacja no i startujemy
Zaczynam na nowo wierzyc w to, ze jeszcze w tym roku dzidzia będzie w brzuchu
A musieliście mieć udokumentowane 24 m- ce leczenia, u Nas jest paradoks w tym roku w czerwcu minął rok od zdiagnozowania problemu- zbyt słabe nasienie niekwalifikujące się do IUI, do ivf mz od razu, M zaczął chodzić do androloga nasienie jest już lepsze na tyle, że z automatu nie wchodzi, już do programu rządowego, a na tyle słabe, że iui ma bardzo małe szanse powodzenia. Teraz na ostatniej wizycie lekarka powiedziała, że przy tych parametrach, żeby wejść do programu mz powinniśmy mieć 2 lata udokumentowanego leczenia i starania się o dziecko . W Naszym przypadku czerwiec 2016, czyli jak program się kończy. Też chodzi,u do invicty.Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jest druga kreska !!!!
Dzięki wielkie za kciuki :*:*:*:*:*:*
nie mogę w to uwierzyć!
sylwiaśta159, gocha04, kmb, lilou, krysiak, kaka470, taśta, muszynka, gaja13, Mimi86 lubią tę wiadomość
starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNeo84 wrote:A musieliście mieć udokumentowane 24 m- ce leczenia, u Nas jest paradoks w tym roku w czerwcu minął rok od zdiagnozowania problemu- zbyt słabe nasienie niekwalifikujące się do IUI, do ivf mz od razu, M zaczął chodzić do androloga nasienie jest już lepsze na tyle, że z automatu nie wchodzi, już do programu rządowego, a na tyle słabe, że iui ma bardzo małe szanse powodzenia. Teraz na ostatniej wizycie lekarka powiedziała, że przy tych parametrach, żeby wejść do programu mz powinniśmy mieć 2 lata udokumentowanego leczenia i starania się o dziecko . W Naszym przypadku czerwiec 2016, czyli jak program się kończy. Też chodzi,u do invicty.
-
nick nieaktualnyViera Yves wrote:Dziewczyny jest druga kreska !!!!
Dzięki wielkie za kciuki :*:*:*:*:*:*
nie mogę w to uwierzyć!gratulacje
Lec na bete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:01
sylwiaśta159, Viera Yves, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny