INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
jest napisane tak :
ilosc 20 mln w ml
swim up (teest migracji plemnikow) 9 mln / ml (z tym ze minimum to ma byc 10 mln/ml)
martwi mnie ten ruch A bo zawsze wychodzi nam 0 nie wiem czy iui jest cos warta jesli nie ma ruchu postepowegomaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyAle macie ruch postepowy tylko wolny. A to ruch postepowy szybki a ruch b to ruch postepowy wolny. A nie wiem czemu macie zapis ze ma byc 10 mln skoro przyjeto ze potrzebna jest koncentracja 5 mln.
Macie 9 mln plemnikow pkruszajacych sie postepowo czyli do przodu
Wiec spelniacie kryteria do IUI by miala szanse powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 20:41
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wiem, że Bóg chce dla każdej z nas jak najlepiej, ponieważ stworzył nas takie wspaniałe na swój obraz i podobieństwo. Oddał swojego syna Jezusa na śmierć za nasze grzech abyśmy były wolne i cieszyły się życiem w zdrowiu.
Każda z nas jest inna ale każda wyjątkowa i pełna talentów. Lekarze również mają swój talent od Boga. Dlatego módlmy się o mądrość dla nich, aby Bóg ich prowadził ponieważ w ich ręce się oddajemy.
Wierzę,że nasze historie skończą się pięknie, ale nie możemy wątpić w dobre działanie Boga. Musimy się modlić bo przecież na coś Bóg musi odpowiedzieć. On czeka aż go zaprosimy do swojego życia.
Mam nadzieję, że żadnej z Was nie urażę tym wpisem. Taka naszła mnie refleksja wieczorową porą
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny testowałam dzisiaj rano. Test wyszedł pozytywny, blada kreska, ale jest! Jestem totalnie zakręcona! Przyjaciółka mnie zaatakowała, że mam zrobić. Straszyła niczym Ania84
Ania_84, Eltasz, gocha04, Mimi86 lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkurat wiedzialam ze Kawuszka bedziesz miec pozytywny Gratulacje.
Britii głowa do gory, u mnie sie tez przesuwało ale ja sie wstedy wsciekłam, tez miałam torbiel, pozniej złe wyniki i tak w koło. Britii moze zle reagujesz na te zastrzyki, niech Ci lekarz moze przepisze gonapeptyl na pekanie i sprobowac, mi mowil ze podobno gonapeptyl peka u 99% babek jak pregnyl i ovitrelle nie pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 08:50
-
O Kawuszka - to życzę teraz pieknej bety i już GRATULUJĘ cudowne zakończenie lipca
Ja mam dziś monitoring przed IUI.. tak mi sie nie chce jechać... godzina w 1 strponę do tego ostatnio czekałam godzine na przyjęcie... i to wszystko w godz pracy, szef tez kiedyś powie basta....
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualny
-
Kawuszka wrote:Dziewczyny testowałam dzisiaj rano. Test wyszedł pozytywny, blada kreska, ale jest! Jestem totalnie zakręcona! Przyjaciółka mnie zaatakowała, że mam zrobić. Straszyła niczym Ania84
-
Dziewczyny czy któraś tu obecnych miała robiona IUI na zamrożonym nasieniu? Mąż wyjeżdża na 3-4 M-ce i nie ma innego wyjścia , jestem ciekawa ile insyminacji może wyjsć z jednego mrożenia ?AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
nick nieaktualnyKWIETNIOWE 17 IUI
15.04 - Kamila8k /3
MAJOWE 20 IUI
16.05 - aszka /1
18.05 - Aga 1 /1