INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhh... nie wiem co mysleć, chcemy jak najlepiej by było.... dziś jadę na ten monitoring, i zakładam, że IUI będzie jutro - na to liczę. I co? I nie było z mężem chyba od zeszłego czwartku. Mówiłam wczoraj że przydałoby się - bo jesli w czwartek IUI to żeby te 2 doby miał materiał. To się nam dzidziuś wkocił i mąż zasnął szybciej niz mały. A dziś stwierdził że to już lepiej zostawmy - bo po takim długim czasie mam więcej materiału. A ja no ok ale nie ilość a jakość sie liczy - co jesli w takim tygodniowym 80% to juz martwiaki będą?? Powiedział aby spróbować - najwyżej nie wyjdzie... a ja mam poczucie straty 600 zł (+ 300 na dojazdy wizyty i lek) - że z takim materiałem to nic nam nie wyjdzie... zresztą takiego nawet nie chca badać na badaniu - a co dopiero do IUI nie wiem co robić... mąż sie upiera...
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Dziewczyny dziękuję zza te wszystkie pozytywne wpisy. Widzę, że jestem na liście już, ale beta jeszcze potwierdzi. Poczekajmmt.
Jestem w trasie w samochodzie i muli mnie trochę, brzuch mnie już tak nie boli jak wcześniej.
Oszaleję dzisiaj od natłoku myśli...
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Kawuszka wrote:Dziewczyny dziękuję zza te wszystkie pozytywne wpisy. Widzę, że jestem na liście już, ale beta jeszcze potwierdzi. Poczekajmmt.
Jestem w trasie w samochodzie i muli mnie trochę, brzuch mnie już tak nie boli jak wcześniej.
Oszaleję dzisiaj od natłoku myśli...Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualnyA my przyjechalismy do invimedu na kariotypy a baba nam moei ze dzis nas nie przyjmie bo nie jestesmy umowieni, a przeciez mowila ze przyjsc po prostu do punktu pobran... noz kurrww.. jutro przyjade do gyncentrum i zrobimy, koszt za osobe 450 zl ehh..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:23
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Akurat wiedzialam ze Kawuszka bedziesz miec pozytywny Gratulacje.
Britii głowa do gory, u mnie sie tez przesuwało ale ja sie wstedy wsciekłam, tez miałam torbiel, pozniej złe wyniki i tak w koło. Britii moze zle reagujesz na te zastrzyki, niech Ci lekarz moze przepisze gonapeptyl na pekanie i sprobowac, mi mowil ze podobno gonapeptyl peka u 99% babek jak pregnyl i ovitrelle nie pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:53
-
Suzii wrote:Dziewczyny czy któraś tu obecnych miała robiona IUI na zamrożonym nasieniu? Mąż wyjeżdża na 3-4 M-ce i nie ma innego wyjścia , jestem ciekawa ile insyminacji może wyjsć z jednego mrożenia ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:04
-
Niezapominajka , dzięki za odp . Jutro mam wizytę wiec dopiero sie dowiem ile słomek jest zamrożonych . ale myślałam ze przynajmniej 2 IUI bede mogła miec .... Ehhh a tobie ta IUI z mrozaczkow wyszła? Ze złe sie kończyło , bardzo mi przykro tylko jestem ciekawa czy są wogole szanse , bo juz trochę tracą nadziejeAMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
Suzii wrote:Niezapominajka , dzięki za odp . Jutro mam wizytę wiec dopiero sie dowiem ile słomek jest zamrożonych . ale myślałam ze przynajmniej 2 IUI bede mogła miec .... Ehhh a tobie ta IUI z mrozaczkow wyszła? Ze złe sie kończyło , bardzo mi przykro tylko jestem ciekawa czy są wogole szanse , bo juz trochę tracą nadzieje
-
sylwiaśta159 wrote:A my przyjechalismy do invimedu na kariotypy a baba nam moei ze dzis nas nie przyjmie bo nie jestesmy umowieni, a przeciez mowila ze przyjsc po prostu do punktu pobran... noz kurrww.. jutro przyjade do gyncentrum i zrobimy, koszt za osobe 450 zl ehh..
No coś Ty? A na kiedy Was chciała umówić? Szkoda, to prawie 300zl więcej na parze. Zadzwoń do diagnostyki. Masz na Mikolowskiej w Kato, jak jeździsz do GynC autostradą to jest po drodze. Taniej mają niż 450 zł na 100% i cyrku z umawianiem się nie powinno być, bo to duże lab.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolko a ty mowilas zeby robic badanie w invikcie czy invimedzie bo mnie sie myla invikty nie ma w kato nie ?
Nie eiem na kiedy teraz chciala umowic bo jak mi powiedziala ze dzis nie przyjmie to sie zagotowalam i wyszlam stamtad...
My czekamy na wyniki chromatyny, a w gyn kariotypy znowu od 17 zwnawiaja. Zadzwonie do diagnostyki i zapytam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 13:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beta potwierdziła wynik to 619! Jestem w ciąży mogę to powiedzieć oficjalnie.
Będę tu zaglądała i trzymam za Was kciuki!!!
Muszę się przygotować jak oznajmić to mężowi i przez najbliższe dni muszę ochłonąć
Anatolka, aszka, Neo84, Kamila8k, Ania_84, listek, gocha04, Mimi86, Eltasz, Dżejn lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyKawuszka wrote:Beta potwierdziła wynik to 619! Jestem w ciąży mogę to powiedzieć oficjalnie.
Muszę się przygotować jak oznajmić to mężowi i przez najbliższe dni muszę ochłonąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawuszka wrote:Beta potwierdziła wynik to 619! Jestem w ciąży mogę to powiedzieć oficjalnie.
Muszę się przygotować jak oznajmić to mężowi i przez najbliższe dni muszę ochłonąć
-
nick nieaktualnyGratki!! Tylko czemu przy tak ladnej becie wyszedl bladzioch ) cos trefne te testy ) mnie gin dzis powiedziala by nigdy nie testowac wczesniej niz w 14 dc a najlepiej bete robic dopiero w 14 dc bo miala juz przypadki gdzie zagniezdzenie bylo dopiero w 12 dpo.