INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musi być po preparatyce powyżej 1mln/ml żeby IUI miała sens. Macie dużą żywotność i dobry ruch, powinno być ok.
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Bridget a u ciebie jakis problem oprocz obnizonych parametrow meza?
Jeszcze nie wiemy, bo nie robiłam żadnych badań.
Narzeczony w dzieciństwie miał wnętrostwo obustronne i to prawdopodobnie przez to ma obniżone parametry. We wrześniu po ślubie bierzemy się ostro do pracy, bo czas ucieka -
dziewczyny w pon mam wizyte u ginki. Bardzo sie boje, że dostane @, a w tym właśnie cyklu chcielibyśmy podejść do iui. czy jeśli dostane @ w pon a tego samego dnia mam wizyte to będziemy cykl w plecy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:36
Novum Warszawa
04.2016 ICSI 12 dpt hcg 227.7
czekamy na prezent świąteczny. Matylda -
nick nieaktualnyW invimedzie babka oddzwonila, przeprosila za zamieszanie i potwierdzila koszt 320 zl. Super, bo za te zaoszczedzone 300 zl jakby za darmo mamy fragmrntacje zrobiona
Aszka dziekuje.
Bridget to do roboty ) badania to podstawa )Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:38
Anatolka, aszka lubią tę wiadomość
-
Dżejn wrote:dziewczyny w pon mam wizyte u ginki. Bardzo sie boje, że dostane @, a w tym właśnie cyklu chcielibyśmy podejść do iui. czy jeśli dostane @ w pon a tego samego dnia mam wizyte to będziemy cykl w plecy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:42
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualnyDżejn wrote:dziewczyny w pon mam wizyte u ginki. Bardzo sie boje, że dostane @, a w tym właśnie cyklu chcielibyśmy podejść do iui. czy jeśli dostane @ w pon a tego samego dnia mam wizyte to będziemy cykl w plecy?
-
nick nieaktualny