INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
to już 13 dzień fazy lutealnej i testy nadal negatywne pewnie jutro @. Szczerze po cichu liczyłam że może to tylko problem z dotarciem plemników do jajeczka ale jak po bezpośrednim podaniu nasienia zero rezultatu to ręce opadają. Ogólnie już nie wiem o co się zaczepić wyniki nasze niby ok a tu cały czas nici.milunia
-
Pamietaj o tym, że pierwsza IUI ma najmniejsze szanse powodzenia, stres itd. Poza tym trzeba się idealnie wstrzelić w moment. Nie załamuj się i walcz dalej:))Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualnySpokojnie dziewczyny i za 6 razem zachodza, bez paniki... u nas tez nie ma zadnego problrmu procz zmniejszonej ilosc plemnikow (no chyba ze cos w genetyce wyjdzie) a 2 proba nie udana... nawet ivf ma tylko 30-40 procrnt szans gdzie komorka potrzebuje sie tylko zagniezdzic to co dopiero iui.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 12:14
-
nick nieaktualny
-
W ogóle mój ginekolog chyba nie wziął pod uwagę że sienie uda. Przy podglądzie czy jajeczko się uwolniło powiedział tylko że za 15 dni mam zrobić test zapomniał dodać co dalej jak się nie uda wnioskuję sama że chyba w pierwszy dzień miesiączki mam odłożyć dupka i zgłosić się na wizytę. Jak to u was było?milunia
-
nick nieaktualnyJa po negatywnym tescie odstawiam progesteron. Nie czekam na @ tylko biore cale opakowanie progesteronu (15 dni) i jesli test negatywny to dalej juz nie biore. Ostatnio po iui jednak juz po 13 dniach odstawilam po tym jak testy wciaz negatywne byly.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Ja pierd...dzwonilam i baba upiera sie przy 320 zl... maja to wyjasnic i dac mi znac wiec czekam...
Dziewczyny!!ale to niemożliwe! musiałyście przypadkiem trafić do centrum medycznego, które jest w tym samym budynku! to pewnie tam jest ta kosmiczna cena 460, bo w Invimedzie na pewno nie! 320zł na 100% kariotyp -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy bierzecie jakieś witaminy? Bo zastanawiam sie nad Inofolic?
I jeszcze jedno czy zawsze przy IUI podaje pregnyl lub inne leki?
Ja do 1 IUI podchodzę za jakis tydzien , przeraża mnie to wszystko.AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
nick nieaktualnySuzii wrote:Dziewczyny, czy bierzecie jakieś witaminy? Bo zastanawiam sie nad Inofolic?
Ja do 1 IUI podchodzę za jakis tydzien , przeraża mnie to wszystko. -
nick nieaktualnymilunia86 wrote:W ogóle mój ginekolog chyba nie wziął pod uwagę że sienie uda. Przy podglądzie czy jajeczko się uwolniło powiedział tylko że za 15 dni mam zrobić test zapomniał dodać co dalej jak się nie uda wnioskuję sama że chyba w pierwszy dzień miesiączki mam odłożyć dupka i zgłosić się na wizytę. Jak to u was było?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuzii wrote:Dziewczyny, czy bierzecie jakieś witaminy? Bo zastanawiam sie nad Inofolic?
Ja do 1 IUI podchodzę za jakis tydzien , przeraża mnie to wszystko. -
dziękuje za wiadomość. w takim razie nie ma stresu
tylko dzisiaj mam dziwne plamienia czy to możliwe, że z powodu wczorajszych badań?
Po szczepieniu na żółtaczce czuje sie tak fatalnie, że brak mi słów. ręka pali i zastanawiam się czy nie mam temperatury.
co do witamin, ja łykam tylko kwasNovum Warszawa
04.2016 ICSI 12 dpt hcg 227.7
czekamy na prezent świąteczny. Matylda