INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Może i byśmy się zakwalifikowali z męskiego czynnika mamy mało ruchu i dużo uszkodzonych ale nie jestem pewna czy to wystarczy. Ale provita i tak póki co nie zapisuje do końca rokumaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyInvicta w katowicach tez ma fajny pakiet za 10 tys all inclusive, w tym mssz wszystko lacznie z lekami czyli placisz 10 tys i nic wiecej cie nie obchodzi. Ivf to niestety spory koszt, wiec chce pare razy sprobowac jeszcze duzo mniej obciazajace iui by wiedziec ze wszystko inne wykorzystalam na maxa
Mimi Ania kilka str wczesniej wkleila fajnie rozpisane warunki kwalifikacji. Np majac 3-15 mln plemnikow w ml musisz miec 2 lata udokumentowanego leczenia np wizyty zabiegi itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 06:54
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny,
do IUI wczoraj doszło, nasienie było wg gin super - standardowo 15-20 mln i bardzo żywotne, stwierdził że ruch dużo lepszy niż m-c temu, choć ilość podobna.
No i późnym wieczorem bolało mnie w okolicy lewego jajnika, dziś temp lekko podwyższona (bazowa 36.3) - więc czekam te kolejne 3 dni czy temperatura potwierdzi owulację.
I to chyba ostatni nasz wyjazd - serio - już mi się nie chce... nawet już tak nie myślę jak kiedyś o tych staraniach.
IUI bez krwawień itp historii.
A co do IVF - chyba się nie piszę. Nawet swojego czasu o tym myślałam, ale chyba bym się załamała jakby mi zrobili IVF (podejrzewam, że sama procedura by się udała) - a ja mimo wszystko bym poroniła po tygodniu cieszenia się.
Ale - trzymam się planu wybrałam sobie sierpień na szczęśliwe zapłodnienie i dzidziuś urodzi się pięknie w maju Względnie w kwietniu jeśli będzie mu spieszno - ale to też piękny miesiąc
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
U mnie dzisiaj rano pojawiło się krwawienie jak na @, tylko, że to jest dopiero 23dc!!! Jeszcze nigdy nie dostałam tak wcześnie @ Temperatura nie spadła, więc chyba dzisiejszy dzień będzie decydujący...
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem... latam do łazienki cały czas sprawdzać, na razie susza...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Zanim uzbieram to za 4 miesiace juz pewnie nikt srodkow nie bedzie mial...
Z początkiem roku będą nowe środki pewnie. Są na początku i w połowie roku. Tak były rozdzielane do tej pory. Czasem coś ekstra w międzyczasie, ale rzadko.