INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Gocha ja też byłam wyluzowana do momentu, jak nie dostałam krwawienia dupka odstawiłam i czekam na @ - ciekawe kiedy szanowna pani się zjawi...
Jak byłam w pracy to nie mogłam powstrzymać się od płaczu, a jak przyjechałam do domu to nie mogłam wydusić z siebie ani jednej łzy...;/
Teraz popijam winko i układam plan na dalsze działanie, ale raczej odpuszczę IUI na razie...
Sylwia, a w tym pakiecie All Inclusive jest tylko 1 podejście wliczone w cenę? -
bartusiowa-mama wrote:Izabela ja takze mam hashi i podwyzszone ANA i problemy reumatologiczne. W pierwszej ciazy od 32 tyg lezalam w szpitalu... zgadnij na co????? MALOWODZIE!!! To nie jest przypadek. To autoagresja bagatelizowana przez lekarzy
-
Migotka mnie nadzieja opuściła jak temp spadła, a w 1dc jak mnie jeszcze brzuch napiernicza to naprawdę mam czarne myśli. A to wszystko przez ten ból i psycha siada. Ja wiem, że jestem silniejsza niż mi się wydaje, ale pytanie ile jeszcze mam czekać. Trzydziestka wiekowo już mnie dopadła, a plan był, żeby już do 30 mieć dziecko, żeby później z laską za nim nie biegać ehh do dupy to wszystko.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInvimed ma widze za 10 tys 2 procedury a transfer mrozonych zarodkow 1750
W gyncentrum 1000 zl wiec nie jest zle jam sie ma mrozaki
4000 zl to przegiecie
Kurde mamy chec sprobowac ostatni raz iui i dzialac z ivf...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 23:14
-
sylwiaśta159 wrote:Invimed ma widze za 10 tys 2 procedury a transfer mrozonych zarodkow 1750
W gyncentrum 1000 zl wiec nie jest zle jam sie ma mrozaki
4000 zl to przegiecie
Kurde mamy chec sprobowac ostatni raz iui i dzialac z ivf...Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
U nas przygotowanie do iui wstrzymane. Wszystkie badania bez sensu... wyniki M beznajdziejne, w tej chwili kwalifikujące nas tylko do in vitro. Dzisiaj konsultujemy się z lekarzem co dalej.Novum Warszawa
04.2016 ICSI 12 dpt hcg 227.7
czekamy na prezent świąteczny. Matylda -
nick nieaktualny
-
W Gyncentrum jest fajny program 2+1 tylko, że chyba w cenę nie są wliczone leki do stymulacji...;/
-
W InviMed Koszt udziału w programie wynosi 10 000 PLN (bez wliczonej odpłatności za leki, która jest bardzo niska ze względu na refundację leków)- ciekawe ile tak na prawdę kosztują...
-
sylwiaśta159 wrote:a my najprawdopodobniej 3 i też ostatni o ile kariotypy wyjdą OK. MIMI- widzę, że Ty raz byłaś w ciąży,więc IUI kurcze powinna pomóc...? Ja to nawet cienia nigdy nie zobaczyłam...
Ja też nigdy... -
W klinice Bocian w Białymstoku pisze, że całkowity koszt 6000-8000...
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuje za wsparcie. my również już do iui nie będziemy podchodzić bo jeśli jest obawa o to czy pęcherzyk peknie czy nie,to nie ma co ryzykować żeby znów nabawic się torbieli,bo wtedy wstrzymanie że staraniem. Ja wczoraj też już pytalam o in vitro i dostalam wytyczna by powtórzyć amh,FSH i LH. No ale może jakimś małym cudem się teraz udało. Szansa jakas jest. Ale póki co nie podajemy się
-
nick nieaktualnyno wszędzie trzeba doliczyć leki... w gyn powiedziano mi ze 2000 zł na wszelki wypadek trzeba liczyć ... ale pewnie z lutinusem, a ja bedde się upierac przy luteinie jeśli podejdę do ivf w gyncentrum... i tak mysle czy nie brac tego pakietu tylko zapłacic normalnie + leki to wtedy wyjdzie 10 tys za podejscie i jak zostana mrozaki to potem tylko 1000 zł za transfer...
albo w invimedzie za 10 tys 2 procedury tylko tam o 700 zł rozszy jest transfer tylko ciekawe też jaki koszt leków... i jakos tak nie mam zaufania o invimedu ...
no ttlko tez bez lekow te 8 tys mysleWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 08:02
-
W Bocianie pisze, że to już z lekami
http://www.klinikabocian.pl/koszty-leczenia/koszt-in-vitro/
-
nick nieaktualny
-
Z Lubelszczyzny...;/
-
nick nieaktualny
-
Ja to mam wszędzie daleko...