INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
KMK wrote:A moje pytania na szybko są takie:
1) Czy w tej klinice jest możliwość zrobienia IUI na FNZ? (mam tonę papierów z 3 lat starań)
2) Jeśli się nie da to powiedzcie ile "prywatnie" kosztuje taka impreza?
3) Czy macie jakiegoś godnego polecenia gina (jak chcecie napiszcie mi na prv jeśli nie rzucacie tu nazwiskami)
aszka - zaakceptuj proszę moje zaproszenie bo zdaje się wiesz sporo o klinice na którą poluję.
Jeśli któraś z Was miałaby czas mi poopowiadać o invictowych procedurach - chętnie przyjmę zaproszenie prv. Wchodzę w fazę desperacji
Będę Was poczytywać... Miłego dnia!
KMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Mam do Was takie pytanie właśnie o inseminację, Wy już bardziej doświadczone
Tak więc o dzidzię staramy się już sama nie wiem ile ponad 3 lata, w między czasie przytrafiła nam się ciąża naturalna,ale straciliśmy dzidzie w 28 tc,ale nie o tym ja podjęliśmy decyzję o klinice leczenia niepłodności. Możecie mi powiedzieć jak wygląda przygotowanie do inseminacji? Wiem,że na początku wizyta pierwsza to badanie hormonów itp, bo mieliśmy styczność z jedną kliniką,ale chcielibyśmy zacząć od inseminacji. Powiedzcie mi czy możliwe jest żeby np w klinice wykonali in seminację,ale z nasienia męża ale mrożonego? mamy taki problem,że mieszkamy za granicę mąż nie mogłby jeździć ciągle ze mną żeby oddać nasienie przed insemką dlatego pomyślałam,że mógłby oddać nasienie do depozytu w klinice a potem inseminację wykonać z tego nasienia? czy coś takiego jest możliwe? mam pco i hashimoto, cykle bezowulacujne -
Izabela23 - czy po poronieniu wykonali u ciebie szereg badań - na przyczynę? Też mam hashi, 2 x poronienie ale wczesne - i ni-chuja nie wierzę że to tak bez przyczyny. Czegoś takiego nie ma, a na odpieprz mówią - wady płodu i tyle. Hashi uwielbia iść w parze z PCO. I jest niebezpieczne dla ciąży, co lekarze "dr.med." bagatelizują całkowicie. Czy masz inne problemy natury immunologicznej?
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
bartusiowa-mama wrote:Izabela23 - czy po poronieniu wykonali u ciebie szereg badań - na przyczynę? Też mam hashi, 2 x poronienie ale wczesne - i ni-chuja nie wierzę że to tak bez przyczyny. Czegoś takiego nie ma, a na odpieprz mówią - wady płodu i tyle. Hashi uwielbia iść w parze z PCO. I jest niebezpieczne dla ciąży, co lekarze "dr.med." bagatelizują całkowicie. Czy masz inne problemy natury immunologicznej?
Pojechałam do zwyklego gina który był przy porodzie zrobił mi mnóstwo badań i odkrył właśnie moje hashimoto, wysłał mnie nawet do reumatologa okazało się,że mam trochę przeciwciał ANA, do tego mam łuszczycę czyli kolejny problem immunologiczny. -
ja bede miała IUI z nasienia mrożonego w tym cyklu. Maź musi zrobic badania i bez problemu jak są dobrze to mrożą
Izabela23 lubi tę wiadomość
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
Dzięki wielkie bo zastanawiałam się jak rozwiązać problem właśnie z tym,że mąż nie będzie mógł przyjeżdżać, czyli jest to sytuacja do rozwiązania.
A czy któraś tu z dziewczyn leczy się może w Białymstoku? -
nick nieaktualny
-
Beta 2,0 ;(
Ehh...chyba ostatni raz robię betę...to jest strasznie stresujące...;(
Nie wiem tylko skąd te wcześniejsze krwawienia;(
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio jak robiłam też miałam 2,0, więc nic z tego...