INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mam sily dziewczyny.... dzis o 22.30 zauwazylam krew jeszcze sie ludze ze to cos nie wiem sama nawet co.... ze to nie dzidzia.... jesli nie wyjdzie nam teraz...... to ja odpuszczam. Widac mam miec jedno dziecko
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem w szpitalu. Niestety musze tu zostac kilka dni.... mam pecha do roznych dolegliwosci weekendowych kiedy to nie pojdziesz do lekarza tylko musisz jechac do szpitala. No i te minimum 3 dni tu poleze.ALE. jestem po badaniu usg. Wszystko jest dobrze a krwawienie nie zagraza maluszkowi. Zreszta juz przestalam krwawic. Nie chce tu lezec ale czego sie nie robi dla babelka. Dzis pecherzyk juz wiekszy 12.5 mm. Prawdopodobnie beda chcieli mnie tu potrzymac do akcji serca... to moze byc dlugo w glowie tysiac mysli bo maz sam w domu z maluszkiem... on tez bedzie mial ciezko..
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualny
-
Bartusiowa chłopcy poradzą sobie w domu lepiej niż se myślisz, a i ich relacje wzmocnią się jak nigdy!Mąż zatęskni za tobą co wam zrobi naprawdę dobrze ,ty myśl teraz o dzidziusiu i o sobie bo to teraz najważniejsze, dobrze że zatrzymali cię w szpitalu lepiej być pod kontrolą POWODZENIA!!!02 06 2015 26 06 2015
21 07 2015 14 09 2015
-
Mnie się wydaje ze czasem to kwestia jakichś pcial może immunologii. Wszystko jest komorka jajowa pplemnik a nic nie wychodzi.
Dobry lekarz powinien wiedzieć jaka mieć rade...
Słuchajcie Kobitki co zbadać chlopu przed wizyta u seksuologa? Ja już mówiłam czas mamy do stycznia żeby się rozkręcić żeby coś zaczelo się udawać. A nie jest to czas na siedzenie z założonymi rekoma a czas na działanie żeby w razie co powiedzieć sobie za te 3 mce ze zrobiliśmy wszystko co mogliśmy żeby seks był udany, normalny.
Wysyłam go z racji tego do seksuologa żeby trochę podkręcil mu libido żeby pogadal z nim. Nie chce zeby szedl w ciemmo. Badalismy testosteron miesiąc temu i byl bardzo niski. Nie chce dawać mu na własną rake nawet testosteronu suplemenyu bo ponoć dziala antykoncepcyjnie. Ile w tym prawdy nie wiem, ale wolę nie ryzykować.
No to dumam że skoro niski poziom test to niskie libido a nie podkrecimy go testosteronem właśnie to błędne kolo...nic nie ds się zrobić.
Chyba ze dr cos wymysli.
I chce zeby szedl ze świeżymi badaniami.
Co powinien zbadac pod kątem libido o płodności?
Testosteron
Moze dhea
Prolaktyna
???
Żeby te badania miały jakiś sens i były po cos robione. Żeby każde z nich coś wynosiło.
Proszę Was o pomoc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 15:52
-
nick nieaktualnyJaki konkretnie musi być posiew przed inseminacją? Chodzi mi o bakterie. I na wynik czeka się standardowo kilka dni?
Kurcze nic mi lekarz nie powiedział o wymaganych badaniach, o ile z krwi zrobię to z posiewem muszę pokombinować ;/
Nie wiem czy dam radę w tym miesiącu podejść do iui, jeszcze jakieś przeziębienie mnie dopadło wrrrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygaja13 wrote:Bartusiowa chłopcy poradzą sobie w domu lepiej niż se myślisz, a i ich relacje wzmocnią się jak nigdy!Mąż zatęskni za tobą co wam zrobi naprawdę dobrze ,ty myśl teraz o dzidziusiu i o sobie bo to teraz najważniejsze, dobrze że zatrzymali cię w szpitalu lepiej być pod kontrolą POWODZENIA!!!
-
Dziś 11 dzień po inseminacji. Test negatywny, jutro jeszcze potwierdzę betą... Lekarz mówił o trzech próbach więc jeszcze jedna.Później in vitro. Boję się. Może poproszę o 4 próby... nie mam pojęcia co powinnam zrobić. Może 4 próba to już tylko strata czasu...
-
lipa wrote:my też zrezygnowaliśmy z 3 planowanej IUI. mój mążma wyniki super, ale czytałam, że w takim przyapdku IUI tym bardziej nie ma sensu. Ja mam za duzo problemów.Mimi86 wrote:Ja juz nawet nie podchodzę do 3 próby. Miałam 2 i dziękuję. Wyniki męża ciągle spadają w dół, szkoda mi kasy na iui.Kamilam8 wrote:Dziś 11 dzień po inseminacji. Test negatywny, jutro jeszcze potwierdzę betą... Lekarz mówił o trzech próbach więc jeszcze jedna.Później in vitro. Boję się. Może poproszę o 4 próby... nie mam pojęcia co powinnam zrobić. Może 4 próba to już tylko strata czasu...
Kamilam8, lipa lubią tę wiadomość